“I ja bih verovatno žalio što sam izlazio sa sobom”: Mobi odgovorio Natali Portman

0
Fotografije Profimedia

Slavni pevač Mobi iznenadio se kada je čuo da ga je glumica Natali Portman opisala kao “jezivog starijeg muškarca” i da uporno tvrdi da nikada nisu bili u vezi.

Pevač je nedavno objavio memoare u kojma opisuje svoj uspon i pad, a u kojima se navodi i navodna kratka veza sa slavnom glumicom. Ona je tada imala 20, a on 33 godine.

Međutim, ona kaže da to nije istina i da su se upoznali kad je ona tek napunila 18 godina, nedugo nakon što je maturirala 1999. godine. Mobi je priznao da se to dogodilo 1999. kad je imala “jedva” 18, ali je insistirao na tome da su bili u romantičnoj vezi. 

“Nedavno sam pročitao trač u kojem Natali Portman kaže da nikad nismo izlazili. To me zbunilo jer jesmo. I nakon što smo kratko izlazili 1999, ostali smo prijatelji godinama. Sviđa mi se Natali, poštujem njenu inteligenciju i aktivizam”, napisao je na Instagramu. 

“Ali, da budem iskren, ne mogu da shvatim zašto bi pokušala lažno da prikaže istinu o našem (iako kratkom) odnosu”, dodao je, objasnivši kako u njegovoj knjizi “Then if Fell Apart” sve piše tačno, uz brojne fotografije kao dokaze.

Dodao je i da u potpunosti poštuje potencijalno žaljenje glumice jer je izlazila s njim (“Da budem iskren, i ja bih verovatno žalio što sam izlazio sa sobom”), ali i da to ne menja stvarne činjenice o njihovoj kratkoj romantičnoj istoriji.

Natali Portman tvrdi da je to Mobijev način da proda što više knjiga. U svojoj knjizi Mobi priznaje i da je glumici laknulo kad je prekinula njihovu “vezu”. Piše i da ju je posetio kad je studirala na Harvardu te su se “ljubili ispod vekovima starih hrastova”. 

U memoarima Mobi piše i da je imao visoka očekivanja od “noći votke i seksa” s Lanom del Rej 2006. kad je imala 20, a on 40 godina. Otkrio je da nije želela seks s njim jer je čula da je promiskuitetan.