Bliska prijateljica prve žene Borisa Džonsona otkrila je da je najozbiljniji kandidat za novog premijera iz redova torijevaca pretio svojoj supruzi zbog otkrivanja detalja iz privatnog života.

Luiz Gosling imala je 21 godinu i završavala Kembridž 1989. kada je Džonsonova prva supruga, Alegra Mojston-Oven, došla kod nje kasno uveče, očiju crvenih od plača, bežeći od Džonsona.

Oni su se tada, kako je ispričala, posvađali, a Alegra je ostala kod prijateljice nekoliko sedmica, piše Dejli Mejl.

Džonson je pet dana potom pratio Goslingovu, uhvatio je za ruku i odveo je u jedan kafić, gde je optužio svoju ženu da „širi laži“ o njemu.

Zapretio je Luizi da se dobro pazi, i da joj ne padne na pamet da otkriva bilo kakve detalje iz braka u koji se, ne svojom voljom, uplela.

„Bio je agresivan. Trideset godina kasnije, i dalje ga se plašim“, navela je Luiz Gosling, koja je odlučila da progovori nakon što je objavljeno da je zbog svađe i buke u stanu u kojoj Boris Džonson živi sa sadašnjom devojkom Keri Simonds dolazila i policija.

Mojston-Oven i Džonson pomirili su se te 1989, ali su se razveli u februaru 1990. Ona nije želela da komentariše ove navode.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.