Netfliksov dokumentarac o Džefriju Epstajnu, jednom od najkontroverznijih milijardera koji je 10. oktobra prošle godine pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji na Menhetnu, otkrio je nove detalje o njegovom razvratnom životu.

Naime, 70-godišnji Stiv Skali koji se pojavljuje u dokumentarciju, a koji je dugo radio na Epstajnovom ostrvu Little Saint James, koji je u medijima dobio zloglasne nadimke poput „Ostrvo orgija“, „Pedofilsko ostrvo“, „Ostrvo greha“, izjavi je da je na tom ostrvu vreme provodio i bivši američki predsednik Bil Klinton.

Klinton je ranije priznao da je putovao u Epstajnovom privatnom avionu nazvanom „Lolita ekspres“, poznatom po tome što je korišćen i za nelegalne seksualne aktivnosti s maloletnicama i njihov transport. On, međutim, tvrdi da nikada nije bio na „Ostrvu orgija“.

Skali kaže da je video i druge poznate osobe kako dolaze i odlaze s ostrva, ali tokom Klintonovog poseta ostrvu, tamo nije bilo nikoga.

U dokumentarcu se pojavluje i Dejvid Šoen, Epstajnov advokat koji je trebalo da ga brani od optužbi za seksualnu trgovinu maloletnicama.

https://www.nstore.rs/product/velika-majska-akcija-pretplata-na-nedeljnik-samo-6-999-dinara-poklon-dve-flase-plavog-vina/

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.