Humanitarni koncert „Dete od snova“

0

20. FEBRUARA U KOMBANK DVORANI BAJAGA, DEJAN CUKIĆ, KNEZ, SAŠA KOVAČEVIĆ, ŽELJKO VASIĆ, BOJAN MAROVIĆ, IGOR SIMIĆ I MNOGI DRUGI PEVAJU ZA DECU OBOLELU OD RAKA

Svakoga dana u Srbiji jedno dete oboli od raka, a da bi njima i njihovim porodicama olakšali teške dane udruženje „Uvek sa decom“ u saradnji sa Bojanom Mašković i prijateljima organizuje humanitarni koncert pod nazivom „Dete od snova“, koji će biti održan u nedelju 20.februara od 18h u Kombank dvorani.

Umetnici velikog srca će pesmom pomoći malim borcima da pobede teške dane i ostvare svoje snove. Na sceni Kombank dvorane svoje hitove će pevati Bajaga, Dejan Cukić, Željko Vasić, Boris Režak, Knez, Bojana Stamenov, Saška Janković, Bojana Mašković, Daniel Kajmakoski, Saša Kovačević, Dušan Svilar, Ana Bebić, Igor Simić, Bojan Marović, Branislava Podrumac, Filip Pat, Boda Ninković, Mina Lazarević, Žarko Stepanov, Stojan Đorđević, Mateja Popović, pijanista Filip Bulatović, Etno Jazz Orchestra i mnogi drugi. Uz muzičke zvezde nastupiće i plesni baletski ansambl na čelu sa Milanom Gromilićem, najveći dečji hor iz Vojvodine „Iskončići“, a svoje stihove će govoriti pesnik Marko Milošević.  

Ceo prihod od koncerta biće uplaćen udruženju „Uvek sa decom“ za kupovinu stana, koji će biti Roditeljski kutak gde će bolesna deca i roditelji u pauzama između terapija moći što kvalitetnije da provedu vreme.

Deci od snova možete pomoći slanjem sms poruke 7175 na broj 7175, ali i kupovinom ulaznica za humanitarni koncert na blagajni Kombank dvorane i na svim prodajnim mestima i preko online servisa tickets.rs. Ulaznice se prodaju po cenama od 1.000, 1.500 i 2.000 dinara, a ulaz za decu do 7 godina je besplatan. Sve kompanije koje žele da pomognu akciju, osim kupovine ulaznica za svoje zaposlene i njihovu decu, mogu donirati i dodatna sredstva udruženju “Uvek sa decom”.

Pored brojnih kompanija realizaciju humanitarnog koncerta su podržali Ministarstvo kulture i Kombank dvorana.