Hotel Beograd

  0

  Prijatelji, kolege, zahtevni gosti i zaljubljeni parovi iz TV serija „Kuhinja“ i „Hotela Eleon“ sele se u Beograd. Mnogobrojna autorska i glumačka ekipa iz Srbije i Rusije, počela je snimanje filma „HOTEL BEOGRAD“ – romantične komedije koja predstavlja nastavak pomenutih popularnih TV serijala koji su imali milionsku gledanost u više od 20 zemalja.

  Komplikovani ljubavni odnos Paše (Miloš Biković) i Daše (Dijana Požarskaja) i dalje će ostati u centru pažnje, a dodatnu intrigantnost radnji doneće i novi likovi, posebno oni koje će tumačiti glumci Jelisaveta Teodosić, Ljubomir Bandović i Miodrag Radonjić.

  Producentska kuća Arhangel Studios iz Beograda i ruska produkcija Yellow, Black and White spremaju ovu jedinstvenu sagu, koju će kao reditelj potpisati čuveni Konstantin Statskij.

  Ovaj film podržan je od strane grada Beograda kao partnera projekta, a na konferenciji za novinare član gradskog veća, Dragomir Petronijević izjavio je: Beograd duguje veliku zahvalnost glumcima Bikoviću i Radonjiću, kao i Dijani, što su uspeli da sakupe partnere i omoguće snimanje filma i serije, koji će se od sledeće godine prikazivati, kako u domaćim, tako i u bioskopima širom Ruske Federacije. Grad je stao iza ovog projekta, na kojem se uveliko radi već više od godinu dana, a sve u cilju promocije naših turističkih kapaciteta i privlačenja ruskih turista u našu prestonicu.

  Drago mi je što se ovaj projekat realizuje posle duge pripreme i srećan sam što radim žanr u kojem se do sada nisam oprobao. Ovaj film će imati priliku za distribuciju i van Srbije jerje u pitanju srpsko-ruska koprodukcija i to je lepa prilika da se promoviše naša kultura i u drugim delovima sveta“, producent i glumac Miodrag Radonjić.

  „Pored toga što spremamo jedinstvenu komediju, mislim da snimanje ovog filma daje fantastičnu mogućnost da milionska publika koja je pratila Pavla i Dašu upozna našu zemlju. Na to sam veoma ponosan“, producent i glavni glumac Miloš Biković.