HONOR u Srbiji lansirao HONOR Magic4 Lite 5G – u periodu pretprodaje na poklon HONOR Choice Earbuds X slušalice

  0
  Foto: HONOR

  HONOR Magic4 Lite dolazi sa dugotrajnom baterijom sa inovativnom HONOR SuperCharge tehnologijom, a poseduje i vodeći u klasi HONOR FullView ekran od 120Hz

  Globalni tehnološki brend HONOR najavio je lansiranje modela HONOR Magic4 Lite, koji je opremljen Google servisima (GMS). Podržan HONOR-ovim glavnim tehnološkim inovacijama, HONOR Magic4 Lite se može pohvaliti tehnologijom HONOR SuperCharge od 66W, tankim i uskim okvirima koji su vodeći u industriji, i jedan je od prvih pametnih telefona u industriji koji pokreće Snapdragon® 695 5G mobilna platforma. HONOR Magic4 Lite je na tržištu Srbije u pretprodaji dostupan od 14. do 25. aprila kod partnera Gigatron, Tehnomanija, Tehnomedia i CT Shop po preporučenoj ceni od 39.900,00 rsd, a u tom periodu svi koji kupe HONOR Magic4 Lite dobijaju HONOR Choice Earbuds X slušalice na poklon.

  „Donoseći izuzetan kvalitet i softvera i hardvera korisnicima pametnih telefona širom sveta, HONOR Magic4 Lite obezbeđuje najbolje iskustvo u klasi za današnju generaciju željnu zabave. Podržan našim inovativnim tehnološkim rešenjima, uključujući HONOR FullView ekran i HONOR SuperCharge od 66W, HONOR Magic4 Lite donosi izvanredno iskustvo”, rekao je Bruce Huang, prvi generalni menadžer za HONOR Srbija, Hrvatska i Slovenija.

  Foto: HONOR

  Dugotrajna baterija i HONOR SuperCharge od 66W

  Opremljen baterijom od 4800mAh[1], HONOR Magic4 Lite korisnicima omogućava da provedu do 16,8 na društvenim mrežama ili 12,8 sati reprodukcije video materijala ili 25,6 sati za razgovor[2] – i to sa jednim punjenjem, što je savršeno za one kojima je potrebna baterija koja dugo traje.

  Donoseći moćne i inovativne tehnologije svim globalnim korisnicima pametnih telefona, HONOR Magic4 Lite podržava tehnologiju HONOR SuperCharge od 66W, koja može da napuni uređaj za 50% za samo 15 minuta i 81% za samo 30 minuta[3], osiguravajući da korisnici mogu brzo da uključe svoj uređaj i uživaju u beskrajnoj zabavi ma gde se nalazili.

  Kompaktan dizajn sa super uskim okvirima

  HONOR Magic4 Lite je dizajniran tako da ima kompaktnu strukturu, debljine samo 8,05mm[4] i težine 189g[5], donoseći korisnicima tanak i lagan uređaj koji se lako drži i može da bez problema stane u džep ili manju torbu.

  Podržan HONOR-ovim glavnim inovativnim tehničkim rešenjima, HONOR Magic4 Lite poseduje super uske okvire od 1,05 mm sa leve i desne strane, koji su 40% uži nego kod većine pametnih telefona u istoj kategoriji[6], što donosi odnos ekrana i kućišta od 94%[7].

  HONOR FullView Display od 6,81 inča

  Sa HONOR FullView ekranom od 6,81 inča[8], od 2388×1080 piksela[9] i 16,7 miliona boja, HONOR Magic4 Lite obezbeđuje izvanredno iskustvo gledanja, a korisnici zahvaljujući ovim performansama dobijaju idealan uređaj za gledanje filmova, pregledavanje fotografija ili igranje igrica sa prijateljima.

  Obezbeđujući unapređene performanse koje doprinose lakšem surfovanju Internetom, kao i igranju igrica, HONOR Magic4 Lite 5G ima brzinu osvežavanja ekrana od 120Hz[10], omogućavajući korisnicima neverovatno iskustvo.

  Izuzetne foto i video mogućnosti

  Po uzoru na flegšip HONOR Magic seriju, HONOR Magic4 Lite ima jedinstveni simetrični dizajn kamere, što doprinosi osećaju ravnoteže i harmonije. HONOR Magic4 Lite 5G ima robusnu trostruku kameru od 48 megapiksela, koja sadrži 2M senzorsku bokeh kameru i 2M senzorsku makro kameru, kao i LED blic koji korisnicima omogućava snimanje zadivljujućih slika.

  HONOR Magic4 Lite podržava video snimanje od 1080P, sa rezolucijom od 1920×1080 piksela. HONOR Magic4 Lite takođe poseduje i Dual View Recording opciju, što korisnicima omogućava da istovremeno snimaju dve različite perspektive koristeći i prednju i zadnju glavnu kameru. Idealan za ambiciozne kreatore sadržaja, Micro Movie Mode nudi jednostavno i besprekorno rešenje za uređivanje, omogućavajući korisnicima da automatski spoje svoje video snimke bez muke sa aplikacijama koje inače koriste.

  Qualcomm® Snapdragon® 695 5G mobilna platforma

  HONOR Magic4 Lite 5G je jedan od prvih pametnih telefona u industriji koji pokreće Snapdragon® 695 5G mobilna platforma. Unapređeni procesor od 6nm podržan je grafičkim procesorom Qualcomm® Adreno™ i centralnim procesorom Qualcomm® Kryo™ 660 CPU, što će korisnicima obezbediti veću produktivnost.

  Opremljen sa HONOR RAM Turbo (8GB+2GB)[11], HONOR tehnologijom koja premešta deo flash memorije u RAM, što znači da se 8GB RAM-a može povećati na 10GB RAM-a. Ova tehnologija proširuje RAM memoriju kompresijom pozadinskih aplikacija i sprečava da se pozadinski procesi stopiraju kada korisnici promene aplikaciju, što im obezbeđuje da prihvate video poziv ili da napišu poruku, dok aplikacije i dalje rade u pozadini.

  Cene i dostupnost

  Dizajniran za one korisnike koji cene stil, HONOR Magic4 Lite će u Srbiji biti dostupan u tri boje: Titanium Silver, Midnight Black i Ocean Blue. U periodu pretprodaje od 14. do 25. aprila kod partnera Gigatron, Tehnomanija,Tehnomedia i CT Shop, po preporučenoj ceni od 39.990,00 rsd, svi koji kupe HONOR Magic4 Lite dobijaju HONOR Choice Earbuds X slušalice na poklon.

  HONOR Choice Earbuds X – više od slušalica

  Opremljene Bluetooth 5.2 čipsetom sa nižom potrošnjom energije, HONOR Choice Earbuds X obezbeđuju do 6 sati neprekidne reprodukcije muzike sa jednim punjenjem i do 28 sati kombinovane audio reprodukcije sa futrolom za punjenje.

  HONOR Choice Earbuds X poseduju minimalistički dizajn sa svojom klasičnom ovalnom futrolom za punjenje, diskretnim LED indikatorom i priključkom za punjenje na dnu.

  Svaka drška slušalica sadrži senzor za dodir, omogućavajući korisnicima da lako kontrolišu svoje muzičke liste za reprodukciju i pozive. Svaka slušalica je dugačka 3,3cm i teži samo 4,3g za veliku udobnost čak i tokom dužeg perioda upotrebe.

  Poboljšane performanse zvuka

  Sa dva pojedinačna mikrofona u svakoj slušalici i algoritmom za poništavanje buke Deep Neural Netvork (DNN), slušalice HONOR Choice X mogu da snime svaku reč tokom glasovnih poziva uz manje smetnji koje proizvode vetar i druge pozadinske buke.

  Opremljene drajverom od 12 mm, slušalice HONOR Choice X obezbeđuju bogat zvuk sa dubokim basom i transparentnijim zvukom, donoseći korisnicima autentično iskustvo slušanja.

  Stabilno i pouzdano povezivanje uz Bluetooth 5.2

  Opremljene najnovijim Bluetooth 5.2 čipsetom uz Surface Acoustic Wave (SAV) tehnologijom protiv smetnji, HONOR Chice X obezbeđuju stabilniju vezu na mestima gde su smetnje signala značajne, kao što su tržni centri.

  Pored toga, držanjem obe drške slušalica 3 sekunde istovremeno, korisnici mogu da uđu u gejming režim, smanjujući kašnjenje između svog pametnog telefona i slušalica na samo 125 milisekundi.

  HONOR Choice Earbuds X dolaze u dve boje – Glacier White i Midnight Black – a korisnicima u Srbiji će biti dostupne od 14. aprila kod partnera Gigatron i Tehnomanija po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 6.590,00 rsd. U periodu pretprodaje pametnog telefona HONOR Magic4 Lite od 14. do 25. aprila, kod partnera Gigatron, Tehnomanija, Tehnomedia i CT Shop, svi kupci dobijaju HONOR Choice Earbuds X slušalice na poklon.

  O HONOR-u

  HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu. 

  Za više informacija, posetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com ili nas pratite na:

  https://www.facebook.com/HonorSrbija/

  https://www.instagram.com/honorsrbija/?hl=sr https://www.youtube.com/channel/UC0ae0oH87lNSK_QcrbG9x4A/featured


  [1] 4800mAh se odnosi na tipičnu vrednost baterije, nominalna vrednost je 4700mAh.

  [2] Podaci dobijeni iz HONOR laboratorija. Stvarno vreme korišćenja može da varira u zavisnosti od navika korišćenja i scenarija.

  [3] Podaci o punjenju i trajanju baterije potiču iz rezultata testiranja u HONOR laboratorijama. Telefon se puni na temperaturi od 25℃ i relativnoj vlažnosti od 45% do 80% na 3% nivoa baterije sa isključenim ekranom telefona, koristeći originalni punjač i originalni kabl za punjenje. Stvarni podaci o punjenju mogu da variraju u zavisnosti od proizvoda, navika korišćenja i faktora životne sredine.

  [4] Podaci dobijeni iz HONOR laboratorija.

  [5] Podaci dobijeni iz HONOR laboratorija.

  [6] Podaci dobijeni iz HONOR laboratorija.

  [7] Podaci dobijeni iz HONOR laboratorija.

  [8] Ekran je zaobljen, a kada se meri kao standardni pravougaonik, dužina dijagonale ekrana je 6,81 inča (stvarna vidljiva površina je nešto manja).

  [9] Rezolucija je merena kao standardni pravougaonik; dakle, efektivni pikseli su nešto manji.

  [10] Na različitim interfejsima aplikacija i ekranima za igre, brzina osvežavanja ekrana i brzina uzorkovanja dodira mogu se malo razlikovati.

  [11] Verzija od 6GB+2GB je takođe dostupna, pogledajte stvarne proizvode kod lokalnih partnera.