Partnerstvo označava razvoj pametnih i integrisanih tehnoloških rešenja za unapređenje besprekornog korisničkog iskustva

HONOR, vodeći globalni proizvođač pametnih uređaja, najavio je da će proširiti strateško partnerstvo sa Microsoftom u svom novom sedištu u Šenženu. Kako je najavljeno prilikom svečane ceremonije potpisivanja partnerstva, HONOR i Microsoft blisko će sarađivati na razvoju revolucionarne veštačke inteligencije (AI) i krajnjih uređaja, kao na i stvaranju naprednih tehnoloških strategija, podržavajući strategiju kompanije HONOR „1+8+N“ širom sveta. HONOR je takođe najavio lansiranje proizvoda HONOR MagicBook V 14, jednog od prvih prenosnih računara na svetu sa unapred instaliranim Microsoft Windows 11 operativnim sistemom.

„HONOR je posvećen pristupu koji je usmeren na potrošača i razvoju najboljih proizvoda u klasi za naše korisnike. S jakim uverenjem u otvorenost, saradnju i inovacije, blisko ćemo sarađivati sa našim globalnim partnerima u lancu snabdevanja širom industrije kako bismo kreirali besprekorno korisničko iskustvo sa našim tehnološkim mogućnostima, uvidom u tržište i inovacijama u istraživanju i razvoju. HONOR i Microsoft će nastaviti da jačaju strateško partnerstvo i razvijaju rešenja koja mogu da uključe različite softverske i hardverske tehnologije za različite potrebe korisnika. Uvereni smo da će HONOR i Microsoft zajedno uspeti da uspostave međusobnu vezu između krajnjih uređaja i ekoloških standarda kako bi stvorili novi inteligentni svet za sve”, rekao je na ceremoniji potpisivanja George Zhao, izvršni direktor kompanije HONOR Device Co., Ltd.

„U eri nove normalnosti, svi delovi sveta i sve oblasti života ubrzavaju digitalnu transformaciju. Uz povećano prisustvo hibridnog rada i ambijentalne inteligencije, korisnici očekuju veću udobnost, sigurnost i bolju interakciju od svojih prenosnih uređaja, sistema i aplikacija, kako na poslu tako i kod kuće. Microsoft se nada da će ubrzati integrisani razvoj softverske i hardverske inteligencije kontinuiranim produbljivanjem i proširivanjem strateške saradnje sa kompanijom HONOR, kako bi krajnjim korisnicima obezbedio kvalitetnije korisničko iskustvo, ali i celom svetu predstavio inovacije nastale u Aziji uz pomoć cloud platforme Microsoft Azure”, rekao je dr Hou Yang, korporativni potpredsednik i predsednik i izvršni direktor kompanije Microsoft GCR.

Na predstojećem lansiranju HONOR Smart Life proizvoda 26. septembra, HONOR će predstaviti svoj MagicBook V 14 koji će biti među prvim prenosnim računarima koji će posedovati novi operativni sistem Windows 11. Sa naprednijim mogućnostima integracije softvera i hardvera, pored ciljanih prilagođavanja i nadogradnji za bolje iskustvo korišćenja Windows 11 operativnog sistema, HONOR je sposoban da u potpunosti maksimizira njegov potencijal.

Microsoft, jedan od dugogodišnjih tehnoloških i poslovnih partnera kompanije HONOR, bio je među prvom grupom dobavljača koji su sarađivali sa kompanijom nakon što je HONOR postao potpuno nezavistan. HONOR je od decembra 2020. godine koristio Windows 10 kao svoj zvanični globalni operativni sistem. HONOR MagicBook Pro opremljen je operativnim sistemom Windows 10, a od njegovog zvaničnog predstavljanja osam međunarodnih medijskih kuća, među kojima su Tech Radar, Wired i Expert Review, dodelilo mu je priznanje „Best of IFA 2020”. Takođe, MagicBook Pro je bio najprodavaniji proizvod na preko 20 tržišta, uključujući Kinu, Rusiju, Veliku Britaniju, Francusku, Nemačku, Španiju, Italiju i Maleziju.

Prepoznajući da potrošači danas očekuju „pametna i besprekorna“ tehnološka rešenja u svim aspektima svog života, bilo da se radi o poslu, zabavi, putovanjima itd, HONOR je predstavio svoju strategiju „1+8+N“ za razvoj proizvoda koji će unaprediti živote korisnika tako što će omogućiti korisnicima da uživaju u integrisanom i besprekornom iskustvu, fokusiranjem na AI i pametne telefone kao srž platforme, dok razvijaju druge povezane proizvode, poput prenosnih računara, pametnih ekrana, tableta, nosivih uređaja, TrueWireless slušalica i rutera.

HONOR će integrisati Microsoftovu cloud i AI tehnologiju u svoje proizvode i usluge, kao što su YOYO inteligentni pomoćnik, alati za saradnju, AI pomoćnici za putovanja, pomoćni programi i usluge prevođenja. Krajnji rezultat će korisnicima pametnih telefona, laptopova, tableta, pametnih ekrana, nosivih i audio proizvoda omogućiti bogatije i pametnije iskustvo koje donosi veštačka inteligencija.

I HONOR i Microsoft će nastaviti da istražuju buduće mogućnosti integracije Windowsa i Androida kako bi korisnicima pružili još bolja iskustva i mogućnosti, poput saradnje na radnom mestu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.