HONOR – Integrisano i besprekorno iskustvo za korisnike

  Intervju: Bruce Huang, generalni menadžer za HONOR Srbija, Hrvatska i Slovenija

  0
  Foto: Promo

  HONOR, vodeći globalni proizvođač pametnih uređaja, najavio je da korisnici u Srbiji u narednom periodu mogu da očekuju brojne nove uređaje – od pametnih telefona, prenosnih računara, slušalica do smart satova. To je najavio Bruce Huang, prvi generalni menadžer za HONOR Srbija, Hrvatska i Slovenija, koji je za Nedeljnik govorio o novitetima i planovima.

  Honor je najavio strateško partnerstvo sa Microsoftom. Šta će to da znači za korisnike?

  HONOR i Microsoft blisko će sarađivati na razvoju revolucionarne veštačke inteligencije (AI) i krajnjih uređaja, kao na i stvaranju naprednih tehnoloških strategija, podržavajući strategiju kompanije HONOR „1+8+N” širom sveta. Korisnicima želimo da omogućimo da uživaju u integrisanom i besprekornom iskustvu, fokusiranjem na AI i pametne telefone, dok razvijamo druge povezane proizvode, poput prenosnih računara, pametnih ekrana, tableta, nosivih uređaja, TrueWireless slušalica i rutera.

  Takođe, očekuje nas i lansiranje proizvoda HONOR MagicBook V 14, jednog od prvih prenosnih računara na svetu sa unapred instaliranim Microsoft Windows 11 operativnim sistemom.

  Honor će u partnerstvu sa Microsoftom integrisati cloud computing i AI tehnologiju u svoje proizvode i servise, među kojima su Yoyo inteligentni asistent, AI travel asistent, servisi za prevođenje i drugo.

  Honor je nedavno postao nezavisna kompanija. Kakav je udeo kompanije na globalnom tržištu?

  Nakon što je HONOR rešio problem snabdevanja, naš tržišni udeo u Kini se vratio sa istorijski najnižih 3% na 14,6% u roku od 3 meseca.

  Lansiranjem HONOR 50 u Kini, koje je zabeležilo rekordnu prodaju od 500 miliona juana (RMB) u prvom minutu, HONOR je održao snažan zamah rasta po stopi od 20% u periodu od 28 nedelja, nadmašivši konkurente i došavši na vrh kada je u pitanju online prodaja pametnih telefona. Kada je reč o Srbiji, očekujemo da će naš tržišni udeo dostići 20% do kraja 2022. godine.

  Šta uskoro stiže od noviteta, čemu korisnici u Srbiji mogu da se nadaju, kako obični kupci, tako i poslovni korisnici?

  Sa radošću mogu da najavim da će korisnici i u Srbiji biti u prilici da se uvere u kvalitet naših najnovijih smartfona i ranije nego što možda i očekuju. U narednom periodu ćemo najaviti o čemu se radi. Takođe, i ostale nove uređaje koje lansiramo na globalnom nivou ćemo ponuditi i ovdašnjim korisnicima koji cene kvalitet.