“Hari nije otkrio identitet, ali je objasnio da u tome nisu učestvovali kraljica i princ Filip…”: Opra o “razgovorima o Arčijevoj boji kože”

0

Opra Vinfri otkrila je nakon intervjua s princem Harijem i Megan da razgovore o Arčijevoj boji kože nisu vodili kraljica Elizabeta Druga i njen suprug, princ Filip.

U intervjuu za „CBS This Morning“, Opra Vinfri je rekla da je nastavila razgovor s princem Harijem nakon što je intervjuisala njega i Megan.

„Nije mi otkrio identitet, ali je hteo da bude siguran da znam, ako budem imala to priliku da podelim, da u tim razgovorima nisu učestvovali njegova baka ni deda“, rekla je Opra, a prenosi N1.

Megan, čija je majka crnkinja, rekla je američkoj televizijskoj ikoni u bombastičnom intervjuu u nedelju da je princ Hari suočen „sa zabrinutošću i nekoliko razgovora“ o tome koliko tamnije kože bi moglo biti njihovo prvo dete.

Megan i Hari su dali Opri Vinfri prvi veliki televizijski intervjuu otkad su pre godinu dana doneli odluku da napuste Veliku Britaniju i svoje uloge u kraljevskoj porodici.