Grand kafa vas za Dan žena vodi u pozorište

0

Zašto neko odlazi u pozorište vrlo je lična stvar, ali možemo da se složimo da je reč o umetnosti koja je dovoljno jaka da nas izaziva da razmišljamo na drugačije načine, dovoljno jaka da nas natera da se zamislimo nad sopstvenim životom i kontekstom u kome ga živimo, dovoljno jaka da nas ostavi sa sopstvenim iluzijama, istovremeno bude neiscrpni izvor energije, uživanja i radosti.

Verovali ili ne, slično je i sa kafom. Za one koji obožavaju da je piju, jedna šolja jake sveže mlevene kafe dovoljna je da nas „uvuče“ u pravi vrtlog mirisa i ukusa. Sada vam baš ovaj omiljeni napitak, osim uživanja u savršenom mirisu i jedinstvenom ukusu, nudi priliku da se prepustite svetu glume i „daskama koje život znače“. Naime, Grand kafa kao ponosni prijatelj pozorišta Atelje 212, nagrađuje vas odlaskom u pozorište.

Pet čitalaca imaće priliku da osvoje po dve karte za predstavu „Moja ti” koja je na repertoaru Ateljea 212 u nedelju, 8. marta, sa početkom u 20 časova na sceni „Mira Trailović”. Javite nam se porukom u inboks na Fejsbuk stranici Nedeljnika.

Za one kojima je ovaj dan poseban zbog posebnih dama u njihovim životima, ovo je idealna prilika da uživaju u predstavi o ljubavi, usamljenosti, odnosima u društvu, predstavi kreiranoj da izaziva i natera na razmišljanje.

Komad „Moja ti“ bavi se problemom starosne i rodne diskriminacije, a protagonistkinje su starice, neke od njih partizanke, komunistkinje, majke koje su u doba liberalnog kapitalizma prinuđene na borbu sa najrazličitijim muškim kulturnim rodnim normativima i primerima ideološke degradacije vrednosti za koje su se ove žene ceo život borile. Režiju ovog komada, koji koketira sa kič estetikom popularne muzike, potpisuje Aleksandra Milavić Dejvis, a uloge tumače Svetlana Bojković, Gorica Popović, Tatjana Bošković, Sofija Juričin, Gorica Šutić i Ivan Mihailović. Ova sjajna predstava će vam zasigurno zasladiti veče i ulepšati sam kraj nedelje – baš kao miris i ukus prave, omiljene sveže mlevene kafe.

Iskoristite ovu priliku i Dan žena upotpunite gutljajem uzbudljivog mirisa i ukusa omiljenog napitka i čarima pozorišne umetnosti, jer ova kombinacija nikoga ne ostavlja ravnodušnim!