Grand kafa vam kao ponosni prijatelj pozorišta Atelje 212, osim svakodnevnog uživanja u intenzivnom mirisu i ukusu sveže mlevene kafe, poklanja još jedan poseban užitak.

Kroz projekat posvećenosti očuvanju i razvijanju pozorišne kulture u Srbiji, Grand kafa vas nagrađuje odlaskom u pozorište!

Pet čitalaca portala Nedeljnik imaće priliku da osvoje po dve karte za predstavu „Art“ koja je na repertoaru Ateljea 212 u sredu, 26. februaru, sa početkom u 20 časova na sceni „Mira Trailović“.

Komedija „Art“, zasnovana na jednostavnosti svakodnevice, jeste priča o tri muškarca, čije se prijateljstvo dovede u sumnju, kada jedan od njih za veliku sumu novca kupi obično belo platno i u njemu prepozna remek delo likovne umetnosti. Ovo je svojevrsna rašomonijada o rasturanju drugarstva kroz tipične situacije koje mogu da snađu dugogodišnje prijatelje.

Ovo je odlična prilika da provedete sjajno veče uz nagrađivanu glumačku ekipu koju čine: Tihomir Stanić, Svetozar Cvetković i Branislav Zeremski.

Ukoliko prema pozorištu gajite strast kao prema prvom gutljaju toplog napitka sa raskošnom penom u svakoj šoljici, ova prilika je previše dobra da biste je propustili.

Pet najbržih čitalaca koji nam se jave u inboks na Fejsbuk stranici, dobiće po dve karte za predstavu „Art“.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.