Nekadašnji košarkaš Partizana Goran Grbović, danas direktor beogradske „Štark arene“, kaže da je odlučio da uđe u politiku zbog Aleksandra Vučića ali da nema političke ambicije, pišu „Večernje novosti“.

U velikom intervjuu, u kojem sumira rad Arene, kao i rezultate Partizana, ali govori i o interesovanu za koncerte u Beogradu, rečima da je „Beograd za njega uvek bio rokenrol“, osvrnuo se na političku scenu Srbije od promena 2000. pa naovamo.

„Mi od 2000. nismo imali stabilnu političku platformu. Od 2008, „iskakanjem“ Aleksandra Vučića, vi se vezujete za ličnost. Uvek sam bi za domaćinsko vođenje države. Od dolaska Zorana Đinđića na vlast, nažalost i njegove tragične pogibje, preko Koštunice, čiju vlast smatram mračnim periodom, pa do Tadića, koji se nije mešao u svoj posao… Srbija je 2000. bila ‘najopoželjnija udavača’ Evrope, svako je hteo da se ‘oženi’ njome, a Beograd je bio ‘najbolji mladoženja’. Za 12 godina nismo uradili ništa.“

Grbović kaže da je prvo trebalo da se reši nacionalno pitanje, ovo koje se sada rešava. On dodaje da je to jedan od najtežih trenutaka za Srbiju, dodajući da je „predsednik Vučić pomerio granice kao domaćin“ u poslednjih pet godina, kao i „da ne menja stavove“.

On dodaje da nema političke ambicije, ali da će „ovakvu politiku uvek da podržava“. „Svoje stavove personalizujem kroz jednu ličnost“.

Komentara

 1. Baka
  19. мај 2019. 22:16

  E, moj Grbovicu, kad te je Duca Ivkovic isterao iz reprezentacije, znao je sta radi. Ni sad nisi nista bolji !

 2. Gpd
  20. мај 2019. 06:51

  Koje šlihtanje cccc

 3. Goran S.
  20. мај 2019. 07:13

  Ušao u politiku zbog funkcije direktora arene...račundzija...!

 4. Nisam robot
  20. мај 2019. 07:41

  Kakav spoj neznanja I gluposti... star, a lupeta

  1. Beogradžanin
   20. мај 2019. 13:55

   Tacno, pri tom vrlo nasilan covek tankih zivaca. Svoje neznanje, posebno u poslu koji obavlja, nadomesta nasilnoscu. On se ponasa bas kao bitanga. I njega postavljaju za direktora Štark arene, neverovatno.

 5. Zlaja
  20. мај 2019. 12:19

  Covek sa osnovnom skolom direktor javnog preduzeca.Direktor Arene.Zato mladi skolovani beze iz Srbije.Napredno nema sta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.