Petar Milenković, jedan od naših najuspešnijih paraolimpijaca, koga ćemo imati priliku da bodrimo i na Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020, doneo je sreću kupcima Super Vera izvukavši dobitnike nagradne igre „Godinu dana besplatne kupovine‟.

Petar Milenković i Maja Kosić Vučković

Šest porodica u novu godinu ušlo je sa 240.000 dinara za kupovinu u svim Super Vero objektima. Vaučere u vrednosti od 20.000 dinara dobilo je još 30 učesnika nagradne igre. Imena srećnih dobitnika možete videti na vebsajtu Super Vera.

Nikos Veropoulos, Konstantinos Veropoulos i predsednik Paraolimpijskog komiteta Zoran Mićović

Istog dana, obnovljena je saradnja Super Vera i Paraolimpijskog komiteta Srbije na obostrano zadovoljstvo. Super Vero će tako i u 2020, olimpijskoj godini, pružati podršku ovim sjajnim sportistima čija nas snaga i ljubav prema sportu i životu neprestano ispirišu.

Kako je jedna od najvažnijih vrednosti Super Vera i briga o porodici, ova kompanija je uoči novogodišnjih praznika priredila i svečanu dodelu poklon vaučera za šezdesetoro dece naših paraoilimpijaca. Bio je to samo još jedan način podrške koju Super Vero tradicionalno pruža Paraolimpijskom komitetu Srbije.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.