GIR – Vrhunac elegancije enterijera: Detalji čine razliku

  0
  Fotografije: Promo

  Sa Irenom Trifunović, menadžerom za marketing i komunikacije u kompaniji Gir, razgovarali smo o tome koji detalji mogu da se uklope u svaki enterijer, a predstavljaju vrhunac elegancije koja očarava na suptilan način.

  Svaki od ovih detalja, izrađen od punog drveta, proizveden je u Srbiji u kompaniji Gir, koja je svoju tridesetogodišnju priču gradila na principima kvaliteta, održivog razvoja i bezuslovne kreativnosti. 

  Studio iz Španije La Mamba stoji iza dizajna “Oblo” čiviluka koji poseduje jak vizuelni izraz i impresivnu završnu obradu. Mekoća samog oblika ofingera, obezbeđuje da “Oblo” bude nežan prema odeći. Možete kreirati poseban grafički prikaz na zidu, tako što ćete montirati samo jedan, nekoliko u nizu ili neki poseban oblik.

  Oblo

  “Balloon Parade” kolekciju je za Gir kreirao Bratislav Milenković. Radi se o 3 drvena predmeta inspirisana balonima za letenje i ručno obojenim detaljima. Svaki “balon” je različit, a zapravo najbolje funkcionišu kao celina. 

  Balloon Parade

  Dizajner Carlos Jiménez za Gir je kreirao Lands kolekciju drvenih tacni i pribora za odlaganje inspirisanu pejzažima koje vidimo iz vazduha. Možete se odlučiti za nekoliko različitih dimenzija i kreirati svoju fokusnu tačku na radnom stolu gde ćete držati i organizovati razne sitnice poput kancelarijskog materijala, ključeva, olovaka i slično. Pored njihove očigledne namene, ove tacne se mogu koristiti za odlaganje bilo čega, jer su funkcionalne i praktične, i predstavljaju minimalistički dizajn u svojoj najboljoj formi. 

  Lands

  Inspirisani stalnim kretanjem vode i prirodom, nastala je kolekcija umetničkih predmeta „Talas“ studija ETAR. Ova serija utilitarnih umetničkih predmeta predstavlja jednostavne gestove koji se ne nameću prostoru. Upravo suprotno, jednostavnost linija i čistoća prirodnog drveta „Talas“ sa sobom nosi kretanje talasa stvarajući harmoniju u enterijeru. Dostupno u 7 različitih vrsta drveta.

  Talasi

  Više informacija o Gir kolekciji nameštaja i aksesoara pronađite na www.gir.rs