G-Drive je i ove godine na Lovefest festivalu koji počinje danas u Vrnjačkoj Banji i traje do 5. avgusta. Svi ovogodišnji posetioci će svoje festivalske narukvice moći da preuzmu na samom ulazu u festival, kao i na Gazprom benzinskoj stanici Vrnjačka Banja, na adresi Kneza Miloša b.b.

G-Drive vas očekuje na jednoj od najatraktivnijih bina na festivalu, H2O stage-u, dugogodišnjim posetiocima poznatom po izuzetnoj zabavi i posebnoj atmosferi. Za sve ljubitelje dobre muzike koji odluče da se rashlade na ovoj festivalskoj lokaciji G-Drive je pripremio sjajne poklone iznenađenja.

U Foodland zoni očekuje vas G-Drive kamion, gde možete da se poslužite ukusnim proizvodima dostupnim na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. Pored uvek svežih sendviča, hot-dogova, kafa, Jazak vode i grickalica, tu su i noviteti – G-Drive hladne kafe sa ukusom espresso, cappuccino i latte, kao i G-Drive protein barovi bogatog ukusa.

A pre nego što krenete u ovogodišnju festivalsku avanturu, ne zaboravite da natočite G-Drive premijum gorivo. G-Drive nastaje spajanjem aktivnih komponenti aditiva i evro dizel goriva, odnosno benzina najvišeg kvaliteta i obezbeđuje efikasniji i pouzdaniji rad motora, bolje performanse i doprinosi očuvanju dugotrajnosti.

Lovefest je prema broju posetilaca i kvalitetu sadržaja trenutno 35. festival na svetu, a do sada je na njemu nastupalo više od 3.000 izvođača. Od osnivanja do danas, festival je posetilo više od 500.000 ljudi, a svake godine početkom avgusta u Vrnjačkoj Banji se okuplja sve više ljubitelja dobre muzike.

Na letnjim vrućinama treba praviti češće pauze. Preporučujemo da na putu do festivala svratite na neku od NIS Petrol ili Gazprom benzinskih stanica, osvežite se bogatom restoranskom ponudom proizvoda i spremni nastavite put.

Vidimo se na Lovefestu, gde nas čeka još jedno #takomoćno iskustvo!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.