Fotografija Rakića i Radoičića sa Pacolijem na jahti: Vučić kaže “jaka stvar”, a Ziberaj da “nema ničeg skrivenog”

1
Foto: Profimedia

Jetljir Ziberaj, politički savetnik kosovskog ministra spoljnih poslova Bedžeta Pacolija, rekao je za KTV da nema ničeg skrivenog kad je reč o sastanku sa predsednikom Srpske liste Goranom Rakićem i biznismenom sa Kosova Milanom Radoičićem i rekao da su ti sastanci održani u vreme koalicionih pregovora.

KRIK je objavio fotografiju za koju se navodi da je nastala pre dve godine na jednoj jahti u Crnoj Gori, na kojoj se nalaze Rakić, Radoičić i Pacoli.

“Radoičić je bio potpredsednik Srpske liste, bio je na sastancima sa svim predstavnicima kosovskih institucija i u tom pogledu nema ničeg tajnog”, rekao je Ziberaj, iako se sastanak održao 2017. kada Radoičić nije bio deo Srpske liste i nije imao zvaničnu funkciju, piše Koha, a prenosi KoSSev.

On je dodao da o ovom i drugim sastancima mogu da pitaju i kosovskog premijera u ostavci Ramuša Haradinaja jer je on bio na svim sastancima sa Radoičićem.

Predsednik Srbije izjavio je povodom te fotografije “jaka stvar”, kao i da je normalno da se razgovara i da mora da se razgovara.

“Je l’ to Kolumbo otkrio Ameriku, to što neko razgovara sa Pacolijem, sa Haradinajom? Razgovarali su sto puta. Jaka stvar koliko puta smo Dačić i ja razgovrali sa Pacolijem, to je normalno, morate da razgovarate”, rekao je Vučić, a preneo N1.

1 KOMENTAR

  1. Скандалозан и срамотан одговор председника републике на питање о састајању поменуте господе на јахти. Како је истакао председник, просто је уобичајено срести госн’ Пацолија било где, на семафору, у кафићу,… на шта је упитана ботомизована гомила СНС-овске младежи, њему за леђима, спремно потврдила, климајући главом, а потом и потврђујући његову накнадну констатацију да се свако од њих по неколико пута срео са Пацолијем ! Да криминал нема граница, па и тај српско (СНС-овско)-албански, знало се и раније, само је председник морао имати иоле убедљивије образложење. Овако, по ко зна који пут је покушао да вређа интелигенцију свог народа, и опет, наравно, безуспешно.

Comments are closed.