FK Crvena zvezda menja grb: Navijači biraju raspored zvezdica iznad grba

3
Foto: screenshot Youtube

Fudbalski klub Crvena zvezda pokrenuo je proces kreiranja novog grba.

Zvezda je pokrenula akciju na inicijativu članova Skupštine kluba, a novi grb će biti aktuelan od sezone 2020/21.

Svi zvezdaši koji se učlane u klub steći će privilegiju da, kroz glasanje u Zvezdinoj aplikaciji, odlukče kako će izgledati grb njihovog omiljenog tima.

Oni će birati jedno od tri ponuđenja rešenja rasporeda zvezdica iznad grba, a glasanje će trajati 28, 29. i 30. juna, prenosi B92.

“Podsetimo, našem klubu je ove godine priznata titula iz 1946. godine, a ovosezonskom krunom stigli smo i do 30. trofeja državnog prvaka i treće zvezdice na grbu koja će od ove sezone krasiti naš dres. Zbog velikog interesovanja zvezdaša oko novog grba logično rešenje je da upravo članovi budu ti koji će kreirati ključni detalj kluba”, navodi se na sajtu crveno-belih.

Učlanjenje i obnovu članstva moguće je obaviti u prostorijama servisa za članstvo na stadionu “Rajko Mitić”, kao i putem zvaničnog klupskog sajta (crvenazvezdafk.com).

Cena učlanjenja za punoletna lica je 1.000 dinara, za decu od 15 do 18 godina 500 dinara, a za najmlađe članstvo je besplatno.

3 KOMENTARA

  1. Све се плашим husref-u да си ти онај са друге стране Топчидера једа од комплексаша а не наш!! Јадниче!! Боље гледај свој лавор љубите твој барица Мирковић.. ДС ММЛ

  2. Našem klubu ove godine Kokeza je priznao titulu iz 46. godine a Spartaku nije…..HAHAHA

Comments are closed.