Film “P. S. Volim te” dobija nastavak: “Holi je sigurna u jedno, tugu ne može da ostavi iza sebe…”

0

Hit film “P.S. Volim te” dobiće podjednako emotivan nastavak.

Akon Entertejment je stekao filmska prava na nastavak romana Sesilije Ahern.

Alkom će sufinansirati i koproducirati film sa Blank Label Medija.

Originalna adaptacija filma iz 2007. godine, u kojoj su glumili Hilari Svank i Gerard Butler, zaradila je ogromnih 156 miliona dolara na blagajnama širom sveta.

“Klub želi da im Holi pomogne. Holi je sigurna u jedno – nikako da tugu ostavi iza sebe. Potrebno je sedam godina da nastavi dalje svoj život. Ali Holi shvata da kada nekoga voliš, uvek mora još jedna stvar da se kaže…”.

Autorka je rekla: “Ovo je duboko emotivan projekat za mene. Iako je nastavak, to je takođe priča o samostalnom životu usled bolesti, tuge i gubitka. Nadam se da će novi fanovi filma ‘P.S. Volim te’ prihvatiti Holino novo putovanje. “

’’P.S. Volim te’’ je priča o ljudima koji su zaljubljeni od detinjstva, u stanju su da jedno drugome završe rečenicu i smeju se čak i kada se svađaju. Niko ne može da ih zamisli jedno bez drugog.

Dok se ne dogodi ono nezamislivo. Gerijeva smrt skrhala je Holi. Ali uoči njenog tridesetog rođendana, Geri joj se vraća. Ostavio joj je hrpu poruka kojima nežno vodi Holi kroz njen novi život bez njega, a svaku poruku je završio sa: “P. S. Volim te.”

Kako godina prolazi, postepeno čitanje poruka istovremeno je razvedrava i navodi na preispitivanje. Čovek koji je poznaje bolje nego što samu sebe zna, pokušava da je nauči da život teče dalje. Uz pomoć prijatelja i svoje bučne voljene porodice Holi ponovo uči da se smeje, plače, peva, pleše – i postaje hrabrija nego ikada.

’’P.S. Volim te’’ bio prvi roman koji je nepisla Sesilija sa samo 21 godina.