Film „Nedelja“ osvojio je srca publike širom Srbije i regiona, ne samo zbog svoje produkcije već i zahvaljujući emotivnoj i posebnoj priči. Istiniti događaji iz života slavnog muzičara Džeja Ramadonovskog koji su poslužili kao inspiracija za film, pružaju uvid u ključne momente Džejevog odrastanja i rane mladosti koji su činili put njegove kasnije muzičke karijere. O utisku koji je film ostavio na brojne generacije svedoči činjenica da ga je za samo deset dana pogledalo preko 200.000 gledalaca.

Glumačka ekipa filma sa zadovoljstvom posećuje različite gradove Srbije i regiona, a sve sa željom da se poklone i iskažu zahvalnost publici. Koliko to gledaocima znači, dokazuju ovacije usmerene ka glumcima i njihovoj želji da tu energiju i hemiju sa filma prenesu u bioskopske sale.

Ovaj film čini jednu emotivnu, umetničku celinu koja je nastala po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, u saradnji sa Telekomom Srbija i Filmskim centrom Srbije. Film prikazuje mozaik Džejevog života koji je vodio do velikog uspeha ’91 godine na Tašu. Pored toga, publika ima priliku da otkrije do sada malo poznate detalje njegove mladosti i shvati kakav je čovek bio Džej, kao i to na koji način su događaji i ljudi iz tog perioda uticali na njegov životni put. 

Priča čiju režiju potpisuje Nemanja Ćeranić, oživela je sećanje na Džejevu veličinu i uticaj koji je imao na ljude. Sada, više nego ikada, Džejeve pesme se ponovo pevaju, od kafane do koncerta, gde je svaki stih oživljavanje starih uspomena i emocija.

    Glumačku postavu čine Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i mnogi drugi. 

Film „Nedelja“ nastavlja redovnu bioskopsku distribuciju širom Srbije, a u regionu publika je imala priliku da pogleda ovo ostvarenje u Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Premijera u Hrvatskoj zakazana je za 31. januar, dok u Sloveniju film stiže 1. februara. Distribucija ovog ostvarenja poverena je regionalnom distributeru Art Visti. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.