Festival sladoleda u Galeriji

  0
  Foto: Monika Pavlović

  Ugasite vrelinu letnjih dana omiljenom ledenom poslasticom na Festivalu sladoleda koji će biti održan u Galeriji u subotu, 31. jula i nedelju, 1. avgusta 2021. godine. Tokom dva dana vikenda od 10 do 22 časa, na trgu na prvom spratu Galerije, posetioci će imati prilike da isprobaju najraznovrsnije ukuse sladoleda vrhunskog kvaliteta.

  Za ljubitelje slatkih čari ove ledene poslastice, na Festivalu sladoleda biće predstavljena široka paleta ukusa – od tropskog manga, papaje i ananasa, preko svežine jagode, višanja i limuna, do slasnog nugata, vanile i savršenih čokoladnih zalogaja. Svoje specijalitete tradicionalnih receptura na festivalu će predstaviti čuvene sladoledžije kao što su Luff, Lutak, Crna Ovca, Moritz eis, Ice cream rolls, Nancy, Tiyaki i mnogi drugi.

  Užitak u slasnim zalogajima upotpuniće i prateći muzički program poput prave trešnjice na sladoledu.

  Zasladite šoping i na jednom mestu pronađite sve što vam je potrebno. U Galeriji je u toku finalno letnje sniženje, te je sada pravi trenutak da izaberete must have komade ove sezone. Pored raznovrsne ponude prodavnica najpoznatijih svetskih brendova, uživajte u bogatim kulturnim i zabavnim sadržajima, kao i u širokoj gastronomskoj ponudi restorana sa najlepšim pogledom u prestonici. Oni su od nedelje do srede otvoreni do 23 sata, a petkom i subotom do 1 sat iza ponoći.