Diva Vitni Hjuston, koja je umrla u 49. godini, bila je poznata ne samo po svom legendarnom i moćnom glasu već i blistavoj lepoti i besprekornom izgledu.

Međutim, u vreme neposredno pred njenu smrt, pre nešto više od osam godina, godine zloupotrebe droga i alkohola uništile su njen glas i telo. Miror je objavio uznemirujuć obdukcini izveštaj koji ukazuje da je pevačica bila u veoma lošem zdravstvenom stanju.

Prema obdukcionom izveštaju zvezde, imala je bolest srca toliko uznapredovalu da joj je jedna arterija bila zakrčena 60 odsto.

Vitni Hjuston imala je puno problema, a 11. februara 2012. godine pronađena je mrtva u kadi hotela na Beverli Hilsu. U krvi joj je pronađeno devet različitih vrsta droga. Njeno telo bilo je prekriveno ožiljcima i drugim povredama, prenosi Miror, koji je objavio detalje obdukcije.

Zvaničan izveštaj sa obdukcije pokazao je da je uzrok smrti „slučajno utapanje kojem su doprineli bolest srca i upotreba kokaina“.

Izveštaj je pokazao da je pevačica u to vreme bila u veoma teškom zdravstvenom stanju i da su ožiljci na unutrašnjem delu levog lakta nastali od igle.

Prema tom izveštaju, zvezda filma „Telohranitelj“ imala je srčanih problema, proširenu arteriju i devijaciju nosa od posledica korišćenja kokaina.

U izveštaju se navodi i da je njeno stanje zuba bilo veoma loše, te da joj je nedostajalo čak 11 zuba i da je nosila zubnu protezu. Pre nekoliko godina, tačnije 2006. godine sestra Bobija Brauna, Tina Braun rekla je da su pevačici zubi ispali kao posledica konzumacije kokaina.

Ona je tada objasnila da je Vitni stalno naručivala nove zube koje je plaćala oko 6.000 dolara.

Bizarno je da je pronađena perika na njenoj postojećoj kosi, koja je bila u sjajnom stanju. Obrve su joj bile „retke“, primijetio je mrtvozornik, ali kosa joj je bila bujna, crna i valovita bez „ćelavosti“.

Slavna pevačica je odlučila da javno progovori o svojoj zavisnosti te je rekla:

„Da razjasnimo nešto – krek je jeftin. Zarađujem previše novca da bih ga ikad pušila, tako da razjasnimo to. Krek je loš“.

Vitni je demantovala da je konzumirala krek, ali je priznala da je pila alkohol i uzimala kokain, tablete kao i da je pušila marihuanu.

B92 podseća, pevačicu su pratile razne kontroverze, a sve je počelo 1992. godine kada se udala za muzičara Bobija Brauna, s kojim je sledeće godine dobila kćerku Kristinu Braun. Bobi Braun je bio je njen put u propast.

Komentara

 1. Bojana
  22. фебруар 2020. 01:59

  Ovo je odvratno napisan članak. Jasno mi je zašto nema potpisa. Nista nije podržano dokazima ili izvorima, struktura članka je užasna i poslednja rečenica sramotna. Ne ulazim u sadržaj clanka, samo u način na koji je napisan, tj. njegovu neprofesionalnost. Sramota.

  1. 🙄
   23. фебруар 2020. 08:50

   🤔 ma da , najbolje je kao noj glavu u pijesak i problema nema , zasto kriti istinu , bila je diva i prelijepa dok je droga i braun nisu upropastili

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.