Eurobank Direktna srebrni je sponzor 29. Kopaonik biznis foruma, koji se održava od 6. do 9. marta u Kongresnom centru hotela Grand Kopaonik na Kopaoniku.

„Kopaonik biznis forum je događaj od značaja za ceo region, a već decenijama predstavlja platformu za razmenu stavova i mišljenja o važnim ekonomskim i društvenim pitanjima. Ovogodišnji panelisti sagledaće ključne izazove iz privrednog i ekonomskog ugla, a  pokrenuće i konstruktivne diskusije na temu održivog rasta i razvoja, digitalne transformacije  i perspektive Srbije do 2030. godine. S obzirom na to da je naša zemlja učestvovala u izradi Agende 2030, koja je usvojena na skupštini UN, od velikog je značaja čuti mišljenja stručnjaka o adekvatnim načinima za ispunjenje definisanih ciljeva. Eurobank Direktna je gotovo dve decenije pouzdan partner privredi u Srbiji, i kroz podršku Kopaonik biznis forumu još jednom potvrđuje svoju posvećenost razvoju poslovnog sektora u našoj zemlji“, izjavila je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobank Direktne.

Kopaonik biznis forum predstavlja najveći poslovni skup u ovom delu Evrope i povod za diskusiju o aktuelnim ekonomskim i socijalnim pitanjima u Srbiji. Forum okuplja više od 1.200 učesnika, uključujući predstavnike Vlade Republike Srbije, članove diplomatskog kora, privrednike, domaće i strane investitore i predstavnike međunarodnih finansijskih organizacija.

Centralna tema Foruma biće „Srbija 2030: Agenda održivog razvoja“, a ovogodišnji program predviđa 33 panel diskusije na aktuelna pitanja iz oblasti društvenog i ekonomskog razvoja, obrazovanja, zdravstva, društvene odgovornosti, održivosti i digitalizacije, sa ukupno 200 panelista, kao i osam plenarnih obraćanja.

Prvog dana okupljenima će se obratiti ministar finansija Siniša Mali i guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković, a forum će tradicionalno zatvoriti obraćanjem predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.