Autorskom timu portala Velike priče (velikeprice.com), koji čine najpoznatiji novinari i pisci iz regiona, pridružila se svetski poznata psihoterapeutkinja dr Sara Kuburić, poznata na društvenim mrežama i kao „Millennial Therapist.

Psihoterapeutkinja Sara Kuburić koja je je prepozata kao glas generacije milenijalaca i koju na Instagramu @millennial.therapist prati 1,7 miliona ljudi, redovno će pisati za Velike priče o temama iz oblasti psihologije i mentalnog zdravlja koje zanimaju mlade i generaciju kojoj i sama pripada.

Dr Sara Kuburić je egzistencijalna psihoterapeutkinja sa doktoratom Univerziteta „Sigmund Frojd“ iz Beča, autorka kolumne za USA Today, suosnivač Fenomenološkog društva, esejista, kolumnistkinja, konsultantkinja i autorka knjige „Na meni je“.

Rođena je u Jugoslaviji, a odrasla je u Kanadi, danas živi i radi u Australiji. Iskustvo rata i imigracije u ranom detinjstvu zainteresovalo ju je za ljudsku priorodu. I sama pripadnica generacije milenijalaca koristeći svoj ugao gledanja, daje nove uvide u temu mentalnog zdravlja.

Portal Velike priče je najavio da će svake dve nedelje objavljivati tekstove Sare Kuburić, a danas je objavljen teks sa naslovom „Ne mogu da prestanem da razmišljam o bivšem“.

Ovo je druga njena kolumna na ovom portalu. Prethodno je objavljena uvodna kolumna „Nisu sva prijateljstva večna„.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.