ED SHEERAN No.6 Collaborations Project

0

Četvrti studijski album predstavlja nastavak niza izdanja na kojima Ed sarađuje sa kolegama u autorskom i izvođačkom smislu.

Justin Bieber, Camila Cabello, Travis Scott, Eminem, 50 Cent, Cardi B, Young Thug, Bruno Mars, Stormzy, J Hus i Dave dali su svoj doprinos albumu čiji je izlazak svet očekivao sa velikim nestrpljenjem.

Među mnogim do sada objavljenim singlovima izdvojila se pesma “Beautiful People” (feat. Khalid). U nadahnutom “natpevavanju” Ed i Khalid govore o sve očiglednijem otuđenju, udaljavanju od spoznaje sopstvenih osećanja, misli, identiteta. Fenomen suštinske usamljenosti, izražene naročito u urbanim sredinama, glavna je tema ovog fantastičnog hita.

Sa jednim od najtalentovanijih novomilenijumskih pop autora i performera u novom veku, Justinom Bieberom, Ed je uradio pesmu “I Don’t Care”. Njome je nastavljena njihova saradnja započeta pre nekoliko godina sa pesmama “Love Yourself” (Justin Bieber) i “Cold Water” (Major Laser feat. Justin Bieber).

Ed Sheeran se pokazao kao umetnik koji je definisao aktuelnu pop scenu. Rekordnom prodajom albuma, rasprodatim koncertima širom sveta, kao i mnoštvom osvojenih nagrada, ovaj dvadesetosmogodišnjak demonstrirao je izuzetan talenat. Sa punim pravom možemo reći da je autor nekih od najvećih pesama u novijoj istoriji pop muzike.

Dostupno na: www.mascom.rs