“Džo Bajden” (i Džef Kolbi iz “Dinastije”) povređen u Beogradu, zašivali ga u Urgentnom centru

0
Screenshot

Holivudski glumac Džon Džejms povređen je u Beogradu na snimanju filma o Hanteru Bajdenu, sinu američkog predsednika Džoa Bajdena, prenosi Nova.

Džejms, koji je najpoznatji po ulozi Džefa Kolbija u „Dinastiji“, ispričao je da je u beogradskom Urgentnom centru dobio „vrhunski tretman“.

„Ulazio sam u jedan restoran u Beogradu i udario u staklena vrata. Zadobio sam veliku posekotinu iznad oka i krvarenje je bilo obilno“, naveo je Džejms, koji tumači ulogu sadašnjeg predsednika Džoa Bajdena, u izjavi za „Dejli mejl“.

Dodao je da je potom otišao u poznati hotel, gde je smešten tokom snimanja, a tamo ga je sreo menadžer koji ga je odveo u bolnicu.

„Bila je to subota uveče u Urgentnom centru i kao svaka subota u svakom Urgentnom centru na svetu, bila je prava ludnica. Ali dobio sam vrhunski tretman i nekoliko kopči, pa se vraćam na snimanje“, otkrio je glumac.

Film o sinu američkog predsednika snimaju irski producenti Felim Mekalir i njegova supruga En Mekelhini, a Hantera Bajdena glumi britanski glumac Lorens Foks.