Dva nova vebinara Erste Bank za preduzetnice i žene koje žele da pokrenu svoj biznis

  0

  Erste Banka nastavlja ciklus edukativnih radionica kroz svoj program socijalnog bankarstva Korak po korak kao vid osnaživanja žena koje žele da razviju profesionalni potencijal i ostvare svoje preduzetničke snove. Podstaknuta velikim interesovanjem polaznica za prva dva predavanja iz serijala pod nazivom Traže se: žene koje veruju u sebe, Erste Banka najavljuje dva nova vebinara koji će biti održani u toku naredne sedmice.

  Prvi vebinar biće posvećen izuzetno važnoj temi prilikom pokretanja svakog biznisa, koji je ujedno i preduslov za njegovu uspešnost – istraživanju tržišta. Vebinar će biti održan u utorak, 21. juna, s početkom u 17 časova, a o ovoj temi će s polaznicama razgovarati Marijana Agić Molnar, Marketing strateg i Data strateg – ekspert u kompaniji Data Do. Sa preko dvadeset godina profesionalnog iskustva, ona pomaže kompanijama da pretvore podatke koje poseduju u imovinu koja se može unovčiti.

  Drugi vebinar će biti održan u sredu, 22. juna, takođe u 17 časova, a o temi online oglašavanja će govoriti Brana Kosanić, Client Service direktor u agenciji Wavemaker. Brana Kosanić je profesionalac za medijske komunikacije sa više od petnaest godina iskustva u planiranju medija, međunarodnom rukovanju nalozima i uslugama za klijente vodeći globalni i lokalnih kompanija.

  Serijom ovih radionica Erste Banka želi da omogući što većem broju žena da razvijaju svoje preduzetničke veštine i poboljšaju održivost i konkurentnost svog biznisa. Žensko preduzetništvo je tema koju Banka aktivno prati, a pod sloganom #verujusebe podržava i javnosti predstavlja uspešne žene, eroine našeg doba, čija profesionalna predanost inspiriše i motiviše. Radionice su dostupne u onlajn formatu, a sve zainteresovane preduzetnice i one koje razmišljaju o tome da započnu svoj biznis mogu da se prijave za vebinare popunjavanjem formulara na sajtu Erste Banke.

  Na platformi Korakpokorak.rs sve žene koje nisu u prilici da prisustvuju nekom od ovih vebinara mogu da pronađu mnoštvo edukativnih materijala i ostalih korisnih informacija u vezi sa pokretanjem biznisa. Dodatne savete na ovu temu takođe mogu pronaći i na edukativnoj platformi za finansijsku pismenost Ersteznali.rs.