Đukanović odgovorio Goranu Markoviću: “Sad smo izašli na čistinu”

2
Screenshot/YouTube/Prva TV

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović reagovao je na Tviteru na izjavu reditelja Gorana Markovića o njegovim očekivanjima od zahteva protesta koji se održavaju širom Srbije.

„Znači, sada smo izašli na čistinu. Nikakva ekologija, već je suština baš u ovome. Ima samo jedan ‘mali’ problem. Morate da pobedite na izborima. Ulica nisu izbori. Razumem lične frustracije, nervozu, nezadovoljstvo narodom, ali to ne menja suštinu. Izbori su jedino merilo“, napisao je Đukanović.

Podsetimo, reditelj Goran Marković, koji se na Gazeli pridružio protestu ekoloških organizacija, je poručio da je, što se njega tiče, jedini zahtev protesta „da ode Aleksandar Vučić“.

2 KOMENTARA

  1. Kad bi nam jos Markovic objasnio sta je to lose Vucic uradio za Srbiju sto mi slepi kod ociju nevidimo pa da kazem zahtev mu je legitiman. Biti reditelj ne znaci da zna o cemu prica. Da li je tom Markovicu bilo bolje u doba DJilasa? Kakav je zivot imao tada a kako zivi danas? Kolika mu je bila plata a koliko zaradjuje danas? Koliko sati je provodio na putevima kad ide na odmor a koliko danas? Reditelj blabetanjem nece promeniti nista, a ti sa kojima je takode nista.

Comments are closed.