Demokratska stranka saopštila je da je Dalibor Stanojević, odbornik DS i jedan od organizatora protesta „Jedan od pet miliona“ u Knjaževcu „brutalno pretučen tokom proslave dana Opštine“.

Njega su, kako kažu, pretukli predsednik Opštine Milan Đokić i dvojica saradnika naočigled nekoliko svedoka.

„Demokratska stranka s najdubljim gnušanjem osuđuje fizičko i verbalno nasilje koje se sprovodi nad građanima, bezrazložno i nekažnjivo. Zahtevamo hitnu istragu i procesuiranja svih lica koja pesnicama, ogoljenom silom i primitivizmom žele nametnuti pravila i ponašanje koja odudaraju od civilizacijskih, ljudskih i demokratskih normi“, navodi se u saopštenju DS.

Dodaju i da „krvave kragne političkih neistomišljenika postaju obeležje i vidljiv znak politike režima“ i dodali da se to mora zaustaviti.

Srpska napredna stranka saopštila je da je „Đilasov, Obradovićev i Jeremićev batinaš“ Dalibor Stanojević, noćas u alkoholisanom stanju napao i naneo ozbiljne povrede ključne kosti odborniku SNS u Knjaževcu Miroljubu Božinoviću.

Srpska napredna stranka u saopštenju najoštrije osuđuje prebijanje odbornika SNS-a u Knjaževcu.

Kako je saopštio MUP, policija intenzivno radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti događaja u Knjaževcu, gde je nakon proslave Dana opštine, po izlasku iz restorana došlo do svađe i tuče između Dalibora Stanojevića (42), odbornika DS-a, i M.B (54), odbornika SNS-a u Skupštini opštine Knjaževac.

Kako se navodi, pripadnici policije su odmah po prijavi lekara iz Zdravstvenog centra Knjaževac izašli na lice mesta i preduzeli sve mere iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti navedenog događaja.

Obojica odbornika zadobili su lakše telesne povrede, dodaje se u saopštenju.

Policijski službenici odmah su o svemu obavestili Osnovno javno tužilaštvo u Knjaževcu, koje je naložilo da im se dostavi izveštaj o događaju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.