DS o tekstu Kapetana Dragana: Oni koji su ubili premijera Đinđića ne mogu biti srpski heroji

2
Foto: Demokratska stranka

Demokratska stranka (DS) saopštila je danas, reagujući na tekst koji je objavljen u medijima, da ubice premijera Srbije Zorana Đinđića nisu srpski heroji.

Dragan Vasiljković, poznatiji kao kapetan Dragan, u tekstu tog dnevnika zahtevao je prevremeno puštanje na slobodu Milorada Ulemeka Legije i Zvezdana Jovanovića, koji su pravosnažno osuđeni na 40 godina zatvora zbog atentata.

Vasiljković je nedavno pušten na prevremenu slobodu iz zatvora na koji ga je zbog počinjenih ratnih zločina osudilo hrvatsko pravosuđe, a najavio je učešće na izborima u Srbiji.

DS je ocenio da je objavljivanje takvog teksta nemoguće bez saglasnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića, “koji je po sopstvenom priznanju ubistvo Đinđića proslavio svojim trećim pijanstvom u životu, a drugo je usledilo posle ubistva novinara Slavka Ćuruvije”.

“Veoma je važno da građani Srbije u ovom trenutku prepoznaju šta je prava politika Vučića, a šta njegov licemerni pokušaj da se saučesnici u tom zločinu predstave kao navodni nastavljači politike zbog koje je ubijen prvi demokratski izabrani premijer Srbije Zoran Đinđić”, naglasio je DS.

(Beta)

2 KOMENTARA

 1. Demokratiska stranka je bila demokratiska kao što Srbija graniči sa Južnom Afrikom, pogledaj te se u ogledalo malo

 2. Posle izlasla iz zatvora radpricso se kao matora udovica.
  Ubijao si u ime srbije da zadovoljis tvoje …. Potrebe
  Sta je srbija dobila of tvojih ubistava
  I ova vlast to daje da bulaznis
  A to biracu Koji si pretrpeo bombardovanje zbog njih imaces
  Mogucnost da I kapet. Dragana za sva vremena otkacis I love druge Koji mu dopustaju da prica
  Svu bracu po oruzju oterati u zaborav

Comments are closed.