Drugi pobednik projekta „Novo ime“ je Filip Lazarević

    0

    Filip Lazarević iz Niša pobednik je drugog ciklusa projekta „Novo ime“, koji organizuje kompanija „Novomatic“, jedan od svetskih lidera gejming industrije. Dečije pesme, čiji je autor, osvojile su srca, ne samo mališana, već i roditelja, koji su odlučili da svoj glas poklone upravo Filipovom talentu.

    Muzika je oduvek bila Filipova velika ljubav i inspiracija, a kada su mu u snu došli stihovi prve pesme, znao je šta mu je činiti – pesmu je zapisao, a kasnije i još mnogo njih. Tu negde zapisao je i svoju pobedničku prijavu za Novo Ime! Filip ističe da su njegove pesme namenjene prvenstveno deci, ali mnogi roditelji ne kriju da neke od stihova danima ne mogu da izbace iz glave. Pobeda na takmičenju, dodaje Filip, predstavlja budućnost za njegov bend „Zu Zu Zujalice“ i još više spotova i pesama za mališane.

    Projekat „Novo Ime“ realizuje kompanija „Novo Investment“, članica grupacije „Novomatic“, u želji da podrži i ohrabri mlade sa teritorije cele Srbije da predstave svoj talenat i dobiju podršku za njegovo unapređenje u vrednosti do 2.500 evra.

    Ne zaboravite da do sredine marta možete slati svoje prijave za novi krug, a važno je napomenuti da prijave koje stignu ranije, samim tim će ranije proći i test validnosti i biti objavljene na platformi, što će obezbediti autoru više vremena za prikupljanje pobedonosnih glasova. Sledeći pobednik biće poznat već 1. aprila.