„Drugi dan i druga pobeda! Sačuvali smo prohodnost Topličinog venca i Čubrine“, navela je inicijativa „Pešaci nisu maratonci“.

Kako je N1 ranije objavio „u toku je „deblokada ulice na Topličinom vencu“.

Stanari ovog dela grada, udruženi u inicijativu „Pešaci nisu maratonci“ ne dozvoljavaju, kako navode, da se „pod sumnjivim izgovorom problema sa kanalizacionim cevima“, zatvori ulica Topličin venac i da se nakon toga ulica poploča, kako su naveli, preskupim kamenom i promeni osvetljenje, iako je postavljeno pre koju godinu.

„Donji deo ove ulice, uostalom kao i Čubrina, Carice Milice i druge u ovom kraju su već zatvorene za saobraćaj i popločane uz isti scenario. Ne samo što sto metara ovih radova košta više od 100 miliona dinara, već ovo čini užasan problem za saobraćaj i život ovog kraja uopšte, dok susedne ulice trpe saobraćajne gužve za koje nisu predviđene“, navode oni.

Zahtev ove inicijative je da se „obustave svi radovi i dalja izolacija ovog kraja, dok se građani ne izjasne na predstojećem referendumu koji će se održati od 28. maja do 16. juna, kakva urbana rešenja žele za svoj kraj, kao i da nezavisna stručna studija predloži adekvatna rešenja za celo istorijsko jezgro grada“.

Komentara

 1. pera
  23. maja 2019. 20:42

  umesto da budu sretni da nema kola u ulici oni glasaju za promet vozila,lepo je udisati gasove svaki dan jel

 2. Cika Pera
  25. maja 2019. 06:31

  Boze sacuvaj da je Tito ziv to ne bi smelo ni da se pomisli ni da se sanja! Ulice su se obnavljale i nema prigovora! Ovi danas su azdisali i poludeli! Grad mora da se obnavlja i nema govora da to nekome smeta! Cisto izivljavanje i bezobrazluk! Pod hitno uvesti mer!

 3. Ceca
  31. maja 2019. 03:44

  Milina je gledati završen deo Topličinog venca.Mir,tišina.Nema buke i izduvnih glasova.Super.Ništa politički.Iskreno.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.