“Drugi dan i druga pobeda”: Stanari ne dozvoljavaju da se zatvori ulica Topličin venac

3
Foto: Twitter

“Drugi dan i druga pobeda! Sačuvali smo prohodnost Topličinog venca i Čubrine”, navela je inicijativa “Pešaci nisu maratonci”.

Kako je N1 ranije objavio “u toku je “deblokada ulice na Topličinom vencu”.

Stanari ovog dela grada, udruženi u inicijativu “Pešaci nisu maratonci” ne dozvoljavaju, kako navode, da se “pod sumnjivim izgovorom problema sa kanalizacionim cevima”, zatvori ulica Topličin venac i da se nakon toga ulica poploča, kako su naveli, preskupim kamenom i promeni osvetljenje, iako je postavljeno pre koju godinu.

“Donji deo ove ulice, uostalom kao i Čubrina, Carice Milice i druge u ovom kraju su već zatvorene za saobraćaj i popločane uz isti scenario. Ne samo što sto metara ovih radova košta više od 100 miliona dinara, već ovo čini užasan problem za saobraćaj i život ovog kraja uopšte, dok susedne ulice trpe saobraćajne gužve za koje nisu predviđene”, navode oni.

Zahtev ove inicijative je da se “obustave svi radovi i dalja izolacija ovog kraja, dok se građani ne izjasne na predstojećem referendumu koji će se održati od 28. maja do 16. juna, kakva urbana rešenja žele za svoj kraj, kao i da nezavisna stručna studija predloži adekvatna rešenja za celo istorijsko jezgro grada”.

3 KOMENTARA

  1. Milina je gledati završen deo Topličinog venca.Mir,tišina.Nema buke i izduvnih glasova.Super.Ništa politički.Iskreno.

  2. Boze sacuvaj da je Tito ziv to ne bi smelo ni da se pomisli ni da se sanja! Ulice su se obnavljale i nema prigovora! Ovi danas su azdisali i poludeli! Grad mora da se obnavlja i nema govora da to nekome smeta! Cisto izivljavanje i bezobrazluk! Pod hitno uvesti mer!

  3. umesto da budu sretni da nema kola u ulici oni glasaju za promet vozila,lepo je udisati gasove svaki dan jel

Comments are closed.