Drinkvoter “popio” batine: Povredili mu članak zbog devojke drugog fudbalera

0
Foto: Profimedia

Vezni fudbaler Čelzija Deni Drinkvoter navodno je dobio batine zbog toga što je pokušao da odvede u krevet devojku kolege iz Skantorpa, piše “San”.

Prema tvrdnjama očevidaca, napala su ga šestorica momaka koji su krenuli na njega pošto je pijan opsedao pomenutu devojku. Drinkvoter se trenutno nalazi na pozajmici u Barnliju, a sve se dogodilo kada je pokušao da se opusti jedno veče u Mančesteru. Engleski reprezentativac se posvađao s igračem te devojke, defanzivcem Skantorp junajteda Kgosija Ntlhea, i na kraju ga je obezbeđenje izbacilo iz noćnog kluba. Navodno je nekoliko puta upozoren da ostavi na miru devojku. Kada je izašao, napala su ga šestorica i pretukla “tupim predmetom”, kako je saopšteno.

“Bilo je neverovatno gadno, a krv je bila svuda”, rekao je jedan od očevidaca. U tuči je zadobio povrede oka i čela, posekotinu na obrazu i povređeni članak zbog kojeg bi mogao da odsustvuje i do mesec dana.

U jednom trenutku skupio se dok su ostali vikali “slomite mu noge” i skakali mu po člancima. Tako je i zadobio povredu. Drinkvoter je bio toliko pijan da je rekao da ga “ne zanima” čija je devojka, i da “će kući” s njim.

Još nisu poznati detalji čitave priče, a pomenuti fudbaler čijoj se devojci nabacivao nije upleten u incident. Policija, inače, nije intervenisala jer niko nije prijavio tuču.