Draganić: Kod Bjelogrlića nisu nađene psihoaktivne supstance i nedozvoljene količine alkohola

0
Printscreen/YouTube/K1 Televizija

Advokat Dragana Bjelogrlića Goran Draganić je posle saslušanja rekao novinarima da je postupak pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu vođen profesionalno i kvalitetno i osvrnuo se na informacije o navodno nađenim psihoaktivnim supstancama i alkoholu.

“Moram da kažem da je bilo otežano raditi nakon jučerašnjeg nezapamćenog medijskog linča koji je vođen od strane tabloida”, rekao je Draganić i dodao da ga raduje što je ukinuta mera zadržavanja. 

Draganić je rekao i da kod Bjelogrlića nisu nađene nikakve psihoaktivne supstance i nedozvoljene količine alkohola. 

Bjelogrlić je pušten danas posle saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu. Draganu Bjelogrliću rešenjem Osnovnoj javnog tužllašta u Nišu nakon saslušanja ukinuta je mera zadržavanja i pušten je da se u daljem toku postupka brani sa slobode.

Bjelogrlić je danas salušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu zbog sumnje da je nekoliko puta udario reditelja Predraga Antonijevića u hotelu “Ambasador”, gde su se zatekli tokom 56. Filmskih susreta. Njemu je ukinuto zadržavanje i biće pušten na slobodu.

“Izrazio je žaljenje zbog izvršenog krivičnog dela, pa se ne predlaže se pritvor protiv njega”, naveo jezamenik portparola Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević i istakao da se nastavlja prikupljanje drugih dokaza i da počinje postupak. 

Kako kaže, sledeći korak je ispitivanje oštećenog, a zatim će se ispitivati i svedoci.

“Postoji mogućnost i da se izvrši veštačenje telesnih povreda na oštećenom, kao i da će se prikupljati još neki dodatni dokazi, ukoliko tužilac bude smatrao da ima potrebe za tim”, rekao je Vladimir Stanojević. 

Bjelogrlić je osumnjičen za krivično delo nasilničko ponašanje.