Dragan Džajić o Vučićevom mitingu: Interesovanje isto kao za najveće Zvezdine utakmice

7
Fotografija: Igor Pavićević

Dragan Džajić, počasni predsednik Crvene zvezde, izjavio je gostujući na televiziji Pink da očekuje da današnji skup, u okviru kampanje “Budućnost Srbije”, bude sličan onome kada igra Zvezda.

“Mislim da je interesovanje za današnji miting isto kao za najveće Zvezdine utakmice”, kazao je Džajić.

U Beogradu će danas od 18 časova biti održan skup u okviru kampanje “Budućnost Srbije”.

Na skupu će, pored predsednika Srbije Aleksandra Vučića, govoriti i premijerka Ana Brnabić, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik i ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je ranije da će na mitingu u Beogradu biti karnevalska atmosfera, da će na skup doći građani ne zbog njega već zbog budućnosti Srbije i izvinio se građanima jer će kako je rekao, “apsolutno sve u gradu biti neprohodno”.

Pevaće i Aca Lukas, Bora Čorba i Oliver Mandić.

7 KOMENTARA

  1. TEBE JE ABOLIRO TOMA,ZAR TE NIJE SRAMOTA AKO TVRDIS DA SI NEVIN,NEGO SI STRPO PARE U DJEP A SADA NAVIJAS ZA TVOJE SPASIOCE,NEMOJ BITI SIGURAN IMA MESTA U ZABELI.

  2. Ovo nema veze sa sportom, taj isti covek idol moje mladosti je zabranio da se koristi slika prazne Marakane u predizbornom spotu SPO.Bilo je bolje da si ostao u zatvoru i dojazao svoju nevinist, ovako za mene si lopov.

  3. Ako nemaš ništa pametnije da kažeš ćuti molim te neće da te vraćaju u zabelu ne brini

  4. E moj bivsi fudbaleru ,sta ti ovo treba da se blamiras i kompromitujes ,a sve zarad da tj klub bude prvi .Jedan klub ,jedan vodja…

Comments are closed.