Dr Kon: “Dobijam snimke masovnih proslava vezanih za istu estradnu umetnicu, to je potpuno bojkotovanje mera…”

3
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/EV)

Epidemiolog dr Predrag Kon oglasio se na Fejsbuku povodom snimaka masovnih proslava koje dobija a koji su, kako je obajsnio, u vezi sa istom estrdnom umetnicom. Dr Kon je upozorio da to predstalja bojkot mera i vodi u ponovno punjenje bolnica.

“Snimci koje dobijam o masovnim proslavama juče iz Smedereva, danas od sinoćne predstave u Vrnjačkoj banji vezane za istu estradnu umetnicu predstavljaju potpuno bojkotovanje mera koje su propisane kao protivepidemijske mere. Gledajući ovakve snimke svi lekari koji su radili u Covid bolnicama i posebno infektolozi, anesteziolozi I pulmolozi vide ponovno punjenje bolnica i pacijente na respiratorima, napisao je dr Kon na Fejsbuku.

“Roditelji dece koja treba da pođu u školu osećaju strah. Ponovo apelujem na nadležne državne organe, institucije i inspekcije da rade svoj posao…”, dodao je Kon.

Član Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 Predrag Kon prethodno je objavio je na svom Fejsbuk profilu upozorenje i napisao da smo daleko od povoljne epidemiološke situacije u vezi sa koronavirusom.

Snimci koje dobijam o masovnim proslavama juče iz Smedereva, danas od sinoćne predstave u Vrnjačkoj banji vezane za istu…

Posted by Predrag Kon on Недеља, 30. август 2020.

3 KOMENTARA

  1. Kako vezati pevačicu?
    Pa kako apeli ne pomažu onda ovo liči na poziv za većim ovlašćenjima.
    Starije osobe uvek žele represiju kao rešenje nekog problema.
    Očigledno je da se potpuno promašilo u dugotrajnom rešavanju…
    Slično lošoj opravci kola posle koje dobijete mehaničara do kraja života?

  2. А вашар у Јагодини није био бојкотовање “мера” ? Тада ниси апеловао на надлежне државне органе, институције и инспекције да реагују ?

Comments are closed.