Dejan Đorđević, čovek koji je u medijima poznat kao „kupac Meagtrenda“, nakon što je uhapšen zbog lažnog prijavljivanja, zaključio je sporazum o priznanju tog krivičnog dela i izrečena mu je uslovna kazna od tri meseca zatvora sa rokom provere od godinu dana, objavio je Blic.

Po navodima Blica, sporazum o priznanju krivičnog dela Đorđević je postigao sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom a potom ga je prihvatio Treći osnovni sud u Beogradu.

Presuda je postala pravosnažna i svi su se odrekli prava na žalbu, preneo je Blic pozivajući se na navode tužilaštva.

Policija je ranije uhapsila Đorđevića zbog sumnje da je lažno prijavio da su ga napale nepoznate osobe i da je nad njim izvršeno razbojništvo, a ispostavilo se da su u pitanju su vlasnici stana kojima je dugovao novac za kiriju, i koji su mu najavili dolazak.

Mediji su početkom decembra preneli da je ta Univerzitet Megatrend u vlasništvu Miće Jovanovića prodat za 56,1 milion evra nemačkom konzorcijumu fondova koji predstavlja Đorđević.

Nekoliko dana kasnije Mića Jovanović je objavio da odustaje od prodaje Megatrenda jer Đorđević nije ispunio dogovoreno.

Komentar(1)

  1. Megadens
    10. децембар 2019. 05:43

    Kakav je sporazum sklopio Gazda Mića? Izgleda da on nikada neće odgovarati za ono što decenijama radi, a ovo zadnje je za njega sitnica. Ili što bi rekao cijenjeni univerzitetski profesor John Smith: " To je problem koji treba prevazići. " Mića bi se i iz Kana složio, samo neka NE ide redom:-)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.