Najbolji tenser sveta Novak Đoković pozitivan je na koronavirus, preneli su mediji.

Svetski broj jedan je odmah po dolasku sa “Adrija tura” u Zadru, posetio svog lekara u Beogradu, gde je i testiran i nalazi su, nažalost, pozitivni.

Kako se navodi, i njegova supruga je takođe pozitivna, a deca nemaju virus.

„Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Deca su negativna“, naveo je Đoković u saopštenju. 

“Naš turnir je bio humanitarnog karaktera sa idejom da pomognemo teniserima iz regiona, da im omogućimo uslove da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period. U isto vreme, želeli smo da pošaljemo poruke solidarnosti i poštovanja, fer-pleja. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi”, navodi se u saopštenju.

Đoković je o organizaciji turnira rekao da je to urađeno u trenutku u kojem je virus oslabio verujući da su se stekli uslovi za njegovo održavanje.

„Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave lekara i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati. Nadam se da se neće komplikovati bilo čija zdravstvena situacija i da će svi biti dobro. Ja ću ostati u samoizolaciji narednih 14 dana, i ponoviti test za pet dana”, zaključio je Đoković.

https://www.nstore.rs/product/nedeljnik-pretplata-na-elektronsko-izdanje-za-inostranstvo/

Komentar(1)

  1. Milojko
    23. јун 2020. 14:49

    Naravoučenije za sve koji ignorišu nauku i prave se pametni (ili slepo slušaju suprugu koja se pravi pametna).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.