Iz sezone u sezonu suočeni smo sa konstantnim promenama modnih trendova ali postoje neki principi koji spadaju u kategoriju vanvremenskih. Poput male crne haljine za dame ili dobrog muškog odela za muškarce.

Činjenica je da je muško odelo bilo i biće sinonim za vrhunsku eleganciju i stil. Postoji nešto moćno u odelu što odaje jedan sasvim drugačiji utisak o čoveku koji ga nosi. Odelo je nešto što vas predstavlja, dašak vaše autentičnosti i onoga što želite da istaknete.

U poslovnom svetu odelo ima posebnu ulogu pošto se njime odaje utisak samouverenosti, odlučnosti i poverenja. Izabrati savršeno odelo nije lako ali postoje određena pravila koja mogu umnogome pomoći u izboru. Pre svega dobro odelo mora da bude kvalitetno, izrađeno od najfinijih prirodnih materijala koji će doprineti da se u njemu osećate udobno tokom celog radnog dana. Pored kvaliteta potrebno je izabrati i odgovarajući kroj i boju odela. Odelo mora da vam stoji kao saliveno, a uz pravo odelo dolaze na red i ostali činioci dobrog poslovnog stila: dobro uklopljena košulja, cipele, kaiš ili neki dodatni aksesoari kao što su kravata ili džepna maramica za upotpunjavanje celokupnog utiska.

Da li ćete odabrati jednobojno ili dezenirano odelo stvar je ličnog ukusa, ali ono što je nesumnjivo tačno jeste da savršeno odelo čini da se muškarac oseća elegantno i samouvereno. Za odlučnog muškarca sa manirima i integritetom odelo će uvek biti onaj moćni detalj koji pravi razliku.

Za više informacija pratite monaman_official

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.