Dobra vest za ljubitelje planine: Visa i Ski kartica zajedno u programu podrške i benefita

  0

  U cilju pružanja podrške razvoju lokalnog turizma u Srbiji, Visa je potpisala ugovor o saradnji sa kompanijom Ski kartica, koji obuhvata niz pogodnosti tokom cele godine za posetioce planinskih centara u Srbiji.

  Svim ljubiteljima skijanja, hajkinga, trekinga ili samo uživanja u planinskim krajolicima, pomenute kompanije nude pogodnosti za plaćanje članarine u okviru programa benefita pod nazivom Ski kartica, kao i dodatne popuste kod partnera prilikom plaćanja smeštaja, sportske opreme, časova skijanja, ski pass-ova, wellness i spa programa, ali i ugostiteljskih usluga. 

  Turistički sektor u Srbiji, kao i u ostalim delovima sveta pretrpeo je velike gubitke od početka pandemije, zbog čega Visa nastoji da svojim delovanjem doprinese njegovom oporavku, ohrabrujući ljude da biraju lokalno. Planiramo da u narednom periodu proširimo naše partnerstvo sa kompanijom Ski kartica i ove benefite učinimo dostupnim korisnicima u regionu”, istakao je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu.

  U ovom momentu programom pogodnosti Ski kartica obuhvaćene su usluge i proizvodi partnerskih kompanija na Kopaoniku, Zlatiboru, Divčibarama i Staroj planini, a njihov spisak se konstantno proširuje. 

  „Partnerstvo sa kompanijom Visa će našim skijašima doneti još viši nivo usluge, a našu već zavidnu ponudu obogatiti sa veoma zanimljivim benefitima koji će Ski karticu definitivno uvrstiti u kategoriju „obavezne skijaške opreme“ u Srbiji“, izjavio je Miloš Vukoje, direktor kompanije Ski kartica d.o.o. 

  Kao deo saradnje između ove dve kompanije, Visa planira da pokrene program koji uključuje i mogućnost plaćanja, kao i mobilnu aplikaciju. Korisnici Ski kartice moći će da pronađu najbolje ponude, ali i da sakupe bodove i dobiju nagrade kod partnera Ski kartice.