Dino Rađa brani Đokovića: “Čovek je napravio sve da pomogne nama Hrvatima, da spasemo bar deo sezone. A pogledajte kafiće…”

2
Foto: Profimedia

Bivši jugoslovenski i hrvatski košarkaš Dino Rađa stao je u odbranu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i napisao da je on učinio sve kako bi promovisao Hrvatsku i spasao bar deo sezone, ali je i istakao da je bilo grešaka, Dimitrovih i organizacije “Adria Tour” u Zadru.

Bugarski teniser Grigor Dimitrov prvi je učesnik “Adria Tour” koji je objavio da je zaražen koronavirusom, da bi se potom još nekoliko učesnika turnira testiralo i saznalo da je pozitivno na COVID-19, uključujući i Novaka Đokovića koji je to objavio juče, pošto se testirao u Beogradu sa porodicom i timom “Adria Tour”.

“Nevjerovatna je količina s.anja po Novaku ovih dana. Natjecanje ko će ga vise po.enjat. Čovik je napravija sve da pomogne nama Hrvatima da se promoviramo i da pokušamo spasit bar dio sezone. I naravno, budi dobar, izi go.no. Je li bilo grešaka, naravno da je. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija, pa tek onda ostali sudionoci”, napisao je Rađa na svojoj Fejsbuk stranici.

“Za usporedbu”, dodao je on, “pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, setnice, javni prijevoz itd.”

“Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku, niti se drži distance. Ali naravno da nije baza s.at po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovik je riskira svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica, a situacija zasad duplo gora da ne tražin dalje. Ovo šta se dogodilo pametni će shvatit ka upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatit jer smo se svi skupa previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje, svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držat uputa”, naveo je Dino Rađa.

Na kraju je poručio: “Zdravi i veseli bili”.

Nevjerovatna je kolicina sranja po Novaku ovih dana. Natjecanje ko ce ga vise pokenjat. Covik je napravija sve da…

Posted by Dino Rađa official on Среда, 24. јун 2020.

2 KOMENTARA

  1. Novak je najbolji jer svima pomaze I za sve to my je hvala sramota Ali najbolji ostaju najbolji

Comments are closed.