Đilas: “Uveren sam u pobedu opozicije na izborima za gradonačelnika Beograda i za predsednika Srbije…”

3
(Beta/BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC/MO)

(Beta) – Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da će kandidat opozicije za gradonačelnika Beograda na izborima koji su najavljeni za april naredne godine biti osoba koja je simbol svega što glavni grad jeste, i da je uveren u izbornu pobedu.

Đilas je za današnje izdanje lista “Nova” rekao da “identičan epilog” očekuje i u trci za predsednika države.

“Apsolutno sam siguran da će kandidati biti ljudi koje će građani moći da zamisle na pozicijama gradonačelnika glavnog grada, ali i za predsednika države. Kandidat za gradonačelnika će biti simbol svega što Beograd zaista jeste – velegrad sa dušom. Kandidat za predsednika (Srbije) će omogućiti da prestanu podele u našem narodu, ali i društvu uopšte”, rekao je Đilas.

Na pitanje da uporedi nalaze istraživanja koje je on naručio s onima koje je objavio nedavno “Faktor plus”, a po kom Srpska napredna stranka (SNS) bez partnera ima oko 57 odsto podrške, Đilas je rekao da istraživanja služe kako bi se obeshrabrili protivnici režima.

“Svi umešani u takve radnje će odgovarati pred zakonom, kao što je to bio slučaj u sličnim situacijama u Grčkoj i Austriji”, istakao je Đilas.

3 KOMENTARA

  1. Na pitanje da uporedi nalaze istraživanja koje je on naručio s onima koje je objavio nedavno “Faktor plus”, a po kom Srpska napredna stranka (SNS) bez partnera ima oko 57 odsto podrške, Đilas je rekao da istraživanja služe kako bi se obeshrabrili protivnici režima.
    – Moglo bi isto reci i za Djilasova istrazivanja, da sluze da zaplase ljude na vlasti i njihove birace.
    Jednom ste bili vlast i narod vam to nije zaboravio, nije oprostio ni Sablju ni ponizenja koja je srpski narod prolazio posebno van Srbije, gledajuci vase klanjanje koljacima nase brace i sestara u Hrvatskoj, BiH, juznoj srpskoj pokrajini. Djilase nesreco jedna nad nesrecama. Srbija bi bolje prosla da na nju padne komet nego da na vlast dodju oni iz zutog klana, revolucionari koji su 5. Oktobra ubili drzavu i predali dusmanima na upravljanje. Doveli ste NATO generale da vode vojsku, pa ima li veceg ponizenja i sramote.

  2. Lisac ko svaki drugi zuti lisac podmukao i lukav,svaki lisac krade ljudima sto uzgaja ali i svakom liscu to nije vecito

Comments are closed.