Dačić: U ponedeljak razgovaramo sa Vučićem o formiranju Vlade Srbije…

1
Foto: Profimedia

Predstavnici koalicije Socijalistička partija Srbije (SPS)-Jedinstvena Srbija će u ponedeljak učestvovati u konsultacijama o formiranju nove Vlade sa predsednikom Srbije, izjavio je danas predsednik SPS-a Ivica Dačić.

On je u intervjuu za portal Pink.rs naveo da je ta koalicija spremna da učestvuje u vlasti, da ta odluka zavisi od predsednika Aleksandra Vučića, kao i da nije siguran kako će nova Vlada biti koncipirana.

“Prateći ono o čemu je Vučić govorio, sigurno je da se mogu očekivati promene. Ali to je pitanje za Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku. Vučić ima tu politiku koja afirmiše nove ljude, mlađe ljude, koji nisu imali nekog političkog iskustva. Znači, otvara šansu novim ljudima. Verovatno će to biti slučaj i u novoj vladi”, naveo je Dačić.

Dodao je i da Vučić trenutno sam ima većinu i “da nije u pitanju neka matematika da li je potreban neki broj za fomiranje vlade”.

(Beta)

1 KOMENTAR

  1. Жеља за влашћу еспеесоваца је јадна и одвратна. Због тога им желим да што пре доживе славу Српске радикалне странке, тј. да нестану са политичке сцене Србије. У ствари, ја им желим да прођу таман како су заслужили.

Comments are closed.