Dačić o kandidatu za gradonačelnika: “Toma Fila će biti najbolji advokat Beograda”

1
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

(Beta) – Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić potvrdio je danas da će član Predsedništva te stranke, advokat Toma Fila, najverovatnije biti kandidat za gradonačelnika Beograda ispred njihove koalicije sa Jedinstvenom Srbijom na predstojećim izborima i istakao da se nada da će on to prihvatiti.

“Toma Fila je pokazao svih ovih godina da je bio advokat svih koji su bili pogođeni nepravdom, kao što je bila haška nepravda. On će biti i najbolji advokat Beograda i najbolji advokat svakog pojedinačnog građanina u Beogradu, da se izbori sa raznim birokratskim nepravdama”, rekao je Dačić.

Dačić je novinarima tokom obeležavanja stranačke slave JS u Beogradu rekao da bi voleo da Fila prihvati taj predlog i dodao da “on nije klasičan političar” i da je to možda njegova prednost u odnosu na druge kandidate.

1 KOMENTAR

  1. То што није политичар, то баш може да прави проблеме. Грађанима у Београду је доста таквих градоначелника типа доктор Џекил, мистер Хајд, или у пракси, доктор Радојичић, мистер Весић.

Comments are closed.