Dačić o izbornim rezultatima: “U nekim normalnim uslovima teško da bih rekao da smo zadovoljni sa 11 odsto, ali…”

0
Foto Beta

Ivica Dačić je pre izbora rekao da će podneti ostavku ako SPS na ovim izborima bude imala slabiji rezultat. Kako je na ovim izborima “tu negde” kao i prošli put u procentima, izgleda da ipak neće podneti ostavku. SPS će verovatno imati više mandata nego u ranijem sazivu.

“Želim da istaknem da su izbori protekli u fer atmosferi. Bojkot je propao, pokazao je da nije imao smisla. Srbija je zadržala političku stabilnost. Zadovoljni smo rezultatom. Postavio saam kao cilj to da li su građani zadovoljni nama, osvojili smo veći broj mandata. Po na našim procenama imaćemo više od 11 odsto glasova. U nekim normalnim uslovima teško da bih rekao da smo zadovoljni sa 11 odsto, ali, imajući u vidu da su sve druge nestale, propale…”, rekao je Dačić.

Dačić je rekao da su, kada je reč o državnoj politici, ponosni šta su uradili do sada.

“Spremni smo za nastavak saradnje sa SNS, jer smo u situaciji da je važna politička stabilnost. Nama nije u interesu stranački interes”, rekao je Dačić.

On je rekao da je apsolutni pobednik ovih izbora SNS i Aleksandar Vučić.

“Ali mi igramo Ligu šampiona, za razliku od nekih kojima nije bilo dovoljno da se spusti cenzus na 3 odsto”, rekao je Dačić.