Lebron Džejms, košarkaš Los Anđeles Lejkersa, otkrio je kako je reagovao na ostavku Medžika Džonsona, koji se povukao sa pozicije predsednika slavne franšize.

Džonson je pre nekoliko nedelja doneo iznenađujuću odluku, pošto su Lejkersi krenuli da grade šampionski tim oko Lebrona.

Ipak, Medžik nije mogao da bude Medžik kada je obavljao funkciju predsednika, a to znači da nije mogao da hvali druge igrače, da priča o njihovim kvalitetima, jer bi to bilo protumačeno na drugi način.

Džonson je tako jednom „debelo“ kažnje od NBA, pošto je rekao sve najbolje o Janisu Adetokumbu i iz lige su to protumačili kao pokušaj vrbovanja Grka u Los Anđeles, podseća B92.

Medžik nije mogao da bude ono što jeste i povukao se sa pozicije. To je šokiralo sve, kao i Lebrona Džejms, koji je u emisiji „The Shop“ od HBO otkrio reakciju.

„Čoveče, skloni mi se s lica. Se**š da se to desilo“, rekao je Lebron osobi koja mu je to saopštila.

Kada je pričao o dolasku u Los Anđeles, Lebron je razgovarao samo sa Medžikom i zato mu je bilo čudno što mu se legendarni košarkaš nije obratio pre nego što je podneo ostavku.

„Došao sam ovde kako bih bio deo ove organizacije i o tome sam direktno pričao s Medžikom. Zato mi je bilo čudno što je otišao. Nije me zvao i makar rekao – ‘Hej Lebrone, poljubi mi du*e, idem odavde’. Čak se ni to nije desilo“, zaključio je Džejms.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.