Čuveni putnik Bald and bankrupt zarazio se na derbiju u Beogradu i kaže da je jedva preživeo: “Ne budite budale, kao što sam bio ja…”

1

Bald and bankrupt, čuveni putnik, zarazio se virusom Covid-19 u Beogradu, verovatno dok je bio na fudbalskoj utakmici, odnosno derbiju. Otpušten je iz bolnice i kako kaže, jedva je preživeo, pišu Daljine.rs.

Kako navodi u videu, koji je jedini koji je snimio tokom boravka u Beogradu, za vreme boravka u jednoj od kovid bolnici video je mnoge ljude kako umiru i zahvaljuje se na nezi koju je dobio.

Vidno mršaviji i izmučen, kaže da je najveća greška koju je napravio to što se nije na vreme javio za medicinsku pomoć, a kada se konačno na nagovor prijatelja obratio jednoj privatnoj bolnici – već je bilo kasno. Toliko kasno da je hitno prebačen u državnu bolnicu sa nivoom kiseonika u krvi oko 70 odsto.

U videu iz Beograda ovaj putnik i videopisac poručuje svima da „ne budu budale kao što je bio on“ i da se čuvaju, da nose maske i da poštuju preporuke prevencije.

Bald and bankrupt (Arthur Chichester) je jutjuber i „travel bloger“ koji osvetljava uticaj Sovjetskog saveza na Evropu i dočarava svakodnevicu stanovnika nekadašnjeg istočnog bloka. Takođe, putovao je kroz Indiju, Kubu, Boliviju i druga mesta pokušavajući da prikaže pravi život lokalnog stanovništva. U svojim emisijama često prolazi kroz neobične situacije i predele koji su opasni po život. Tečno govori ruski i hindu jezik, a prati ga skoro dva miliona pratilaca.

Njegova poseta Beogradu je zapravo bila privatna i o njoj nije planirao da objavi nijednu emisiju. Međutim, igrom slučaja, njegov prijatelj je napravio emisiju u kojoj je Bald and bankrupt bio gost, te je tako njegov boravak u Srbiji dospeo u javnost što je naknadno otkrio i na svom instagram profilu, na kome je prikazivao i snimke sa derbija.

Nakon što je mesec dana proveo na intenzivnoj nezi, ovaj putnik planira da se vrati u Englesku i kako kaže da poradi na svom oporavku, a pogotovo na kapacitetu pluća.

1 KOMENTAR

  1. Pričam malo engleski pa samo da pitam gde je u obraćanju rekao da se zarazio na derbiju? Jasno da je bio tamo i kako kaže bio neoprezan izlazeći ali sad ga i vi preterujete kad pričate svima kako se na derbiju zarazio ali nije mogao na ulici ili u klubu… Ali dobro bar kad je na derbiju onda bar ne može na ulici ili protestu gde isto maske ne nose…ili?

Comments are closed.