“Crvena zvezda je amaterski tim, za njih igraju neki vodoinstalateri…”: Kako se obrukao Stiven Vornok, bivši fudbaler Liverpula

3
Foto: Printskrin Tviter

Jučerašnji žreb za Ligu šampiona privukao je veliku pažnju, a u Velikoj Britaniji bilo je nekoliko televizijskih emicija posvećenih izvlačenju kuglica. U jednoj od tih emisija, kao stručni konsultant gostovao je Stiven Vornok. A možda bi za njega bilo bolje da nije.

Na pitanje o Crvenoj zvezdi i njenim navijačima, Vornok je rekao da je Crvena zvezda poluprofesionalni tim.

Voditelj ga je pitao da li je siguran, a on je samouvereno potvrdio.

“Amaterski tim koji je pobedio evropskog prvaka. Imaju neke igrače koji su recimo vodoinstalateri…”, rekao je Vornok.

Sve što je pokušao da kaže nakon toga, bilo je beznačajno.

Crvena zvezda amaterski tim za koji igraju vodoinstalateri?

Vornoku je na Tviteru veoma brzo očitana lekcija. O tome da su crveno-beli “jedan od najvećih timova u istočnoj Evropi, bivši šampion Starog kontinenta, tim koji je prethodne sezone pobedio Liverpul.”

A onda se Vornok oglasio na Tviteru i opet, bolje za njega da nije.

On je napisao da nije shvatio da je prošlogodišnja vest o tome da je Milan Pavkov električar zapravo lažna.

Za nekog ko pokušava da obavlja funkciju stručnog konsultanta, takvo neznanje je nedopustivo, a dodatno informisanje sa stranice “EPL Bible”, koja je prepuna satiričnog sadržaja, odraz nedostatka profesionalnosti.

Vornok je u jednom trenutku tokom rasprave na Tviteru insistirao i na tome da nije “previše pogrešio”, jer je pomešao “električara i vodoinstalatera”, a kada je shvatio da je vest o Pavkovu lažna, nije uputio izvinjenje crveno-belima.

Veliki broj korisnika Tvitera sa ostrva uradio je Vornoku upravo ono što je bivši fudbaler Liverpula pokušao da uradi Crvenoj zvezdi – ponizili su ga.

3 KOMENTARA

  1. upravu je 100%. u domacem sampionatu svaka utakmica namestena. kada igraju sa strancima kolko para dobiju, tolko golova prime. koliko se srpski fudbal obrukao na medjunarodnim utakmicama, toliko je hrvatski pokazao kako se igra za drzavu.

  2. Dobro su mu napisali neki. Pa nista novo sa zapada. Ja zivim vec 30 godina u USA ,ali pre dolaska sam mislio da su gluposti rezervisane samo za socijalizam , komuniste i slicno no grdno sam se prevario. Pre petnaestak godina na TV-u se dobro obrukala neka njihova voditeljka Rozi O Donel koja je vodila neki TV show i za to dobijala oko 30 miliona $$$ godisnje a zamislite u jednoj emisiji u kome je tematika bila nesto kao ” powerfool womans” ( dakle mocne zene ili zene na vaznim pozicijama) gosti su bile i dve zene predsednice drzava . Jedna od njih je bila Dilma Rusef tadasnja predsednica Brazila .
    I ova guska ( O Donel) nju nesto upita bez veze , u principu nije ni znala da je Brazil nezavisna drzava i to najveca u Juznoj Americi . Ajde da se obrukala za neku malu drzavu , kao Tuvalu za koju skoro niko i nezna , ali za Brazil . No ima toga jer skolski sistem na zapadu pogotovu u USA ( a ni engleska gamad nije nista bolja) je ocajan i oni izadju is tih skola sa skoro nikakvim znanjem. Izuzetak su elitne skole , ali to nije ni 1% od svega cak mislim , frakcija od procenta . Beznacajno malo.
    A pogotovu engleska genocidna stoka misle da se jos uvek ceo svet vrti oko njih . No kad Kina jos malo ojaca spustice ih na zemlju a mozda i ispod vode . Nikad im nece oprostiti Opijumski rat , nikad. Engleski smradovi ni ne sanjanju sta ih ceka zbog toga , za deceniju , dve mozda tri . KRAJ .

Comments are closed.