Čola i zvanično oborio rekord: Zdravko Čolić održao četiri od šest najavljenih koncerata u Areni

0
Foto Promo

Posle četiri održana koncerata, posle kojih je i zvanično oborio rekord, Zdravko Čolić je postao pevač sa najviše rasprodatih Arena. Ali tu nije stao. Svoju vernu publiku na istom mestu čeka na još dva rasprodata nastupa 27. i 28. decembra.

Fanovi su počeli da dolaze već od 18 časova kako bi zauzeli najbolja mesta i uživali u neprolaznim hitovima svog omiljenog pevača, večitog dečaka, koji u sedmoj deceniji peva jednako poletno, snažno i zanosno kao i na početku karijere. Došli su sa svih strana kako regiona tako i sveta.

Kada Zdravko Čolić izađe na scenu cela dvorana se ispuni posebnom energijom, publika horski peva svaku reč, bez greške, a svi se između sebe osećaju kao porodica.

Obe večeri počeo je vatreno sa „Produži dalje“, nastavio u brzom ritmu sa „Mjerkam te mjerkam“, „Čija je ono zvijezda“, a već na „Ti živiš u oblacima mala“ sve je prštalo od energije u Areni. Toliko uzbuđenja, toliko radosti, ali i topline i prisnosi, Zdravkov kontakt sa publikom bio je opipljiv, a najveća beogradska hala njihala se u istom ritmu.

Balade “Loše vino” I “Svadbarskim skokakom” otpevao je uz pratnju muzičara, fenomenalnih producenata i njegovih vernih dugogodišnjih saradnika i prijatelja, Vojislava Aralicu i Nikšu Bratoša. A i ovoga putu raspršili su vatru u Areni i bubnjari Dragoljuba Đuričića.

Hitovi su se nizali tri i po sata.