Članice MediGroup-a, Miloš klinika – specijalna bolnica za oftalmologiju i Specijalna bolnica za ginekologiju “Jevremova” sa porodilištem, proslavile su jubilej uspešnog poslovanja u hotelu Hilton u Beogradu. U prisustvu brojnih uvaženih zvanica, poslovnih partnera, ali i eminentnih stručnjaka iz oblasti medicine, Miloš klinika obeležila je 20 godina, dok je Jevremova obeležila 30 godina postojanja.

Snaga Miloš klinike je u ljudima – to je prva lekcija koju naučite u Miloš klinici. Naš ekspertski tim od 22 lekara sa svojim saradnicima i medicinskim sestrama i tehničarima, obavi godišnje više od 5.000 oftalmoloških operacija i intervencija, odraslih i dece. Jevremova je mesto gde novi život nastaje, kuća u kojoj se najveći snovi pretvaraju u stvarnost. Ponosni smo na timski rad i činjenicu da godišnje 2.000 parova podari poverenje Jevremovoj.“ – izjavila jeMarija Rabrenović, izvršna direktorka Inpatient segmenta MediGroup

Miloš klinika je regionalni centar kvaliteta i izvrsnosti iz oblasti oftalmologije, jer sa uspehom primenjuje najsavremenije doktrine u lečenju uz najmanji rizik. Na taj način zaslužuje i opravdava poverenje kako pacijenata, tako i stručne javnosti. Miloš klinika je sa uspehom organizovala i bila domaćin 7 internacionalnih stručnih simpozijuma, a sledeći je najavljen već za april sledeće godine. Miloš klinika ima za cilj održanje kontinuiranog rasta i jedinstvenosti u kvalitetu.

Jevremova je već pune tri decenije lider u oblasti ginekologije i akušerstva, a od 1996. godine i na polju vantelesne oplodnje. Zahvaljujući timskom radu ginekologa, kliničkih embriologa, farmaceuta i medicinskih sestara, samo u toku jedne godine uradi se u proseku oko 2.000 postupaka asistirane reprodukcije, i više od 20.000 pregleda i intervencija. Inovativne procedure, primena najsavremenijih metoda lečenja sterilita i kontinuirano usavršavanje zaposlenih moto su rada od samog osnivanja.

O uspesima pomenutih članica MediGroup-a, najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu, najbolje svedoče odlični rezulati koje one ostvaruju iz godine u godinu, ali i brojni zadovoljni korisnici ovih ustanova, kojih je na godišnjem nivou sve više.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.