Ćerka Bila Gejtsa nakon vakcinacije: “Ne, nisu mi ubrizgali čip sa genijalnim mozgom mog oca”

1
Profimedia

Dženifer Gejts, ćerka čuvenog milijardera Bila Gejtsa, objavila je na svom profilu na Instagramu da je prošle nedelje primila vakcinu protiv virusa korona.

Dženifer, koja inače ima 24 godine i studira medicinu, našalila se tom prilikom na društvenoj mreži te napisala da joj vakcinacijom nije ubačen mikročip “genijalnog mozga njenog oca”, piše Biznis Insajder Poljska.

Ona se u četvrtak na Instagramu osvrnula na teorije zavere da njen otac planira da vakcinom ugradi ljudima mikročipove kako bi znao tačnu lokaciju osobe.

“Nažalost, vakcina NIJE ugradila mozak mog briljantnog oca u moj”, napisala je Dženifer, koja na Instagramu ima 359.000 pratilaca.

“Kad bi mRNK imala ovu moć”, napisala je ona.

1 KOMENTAR

  1. Ne razumem, sta koga briga sta ona misli i radi, sta, mozda je narkomanka i super se oseca jer to onda treba svi da postanemo.. njeno telo, njen zivot njena stvar, nase telo, nas zivot, nasa stvar.. Ako joj je otac toliko genijalan bolje da baca novac da nahrani gladne, tako bi dao odlican primer i svojoj deci i ostalim ljudima da vise pokazemo humanost

Comments are closed.